Job type: Deeltijds

Salary: €2.961 - €4.429 per maand

Loading ...

Job content

Functie Omschrijving
Docent (digital) marketing in toerisme
0,5 fte

Als docent (digital) marketing in toerisme steek jij de handen uit de mouwen voor onze marketingrichting. Dus ben je een teamspeler en heb je een proactieve houding? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren bij ons Mbo Toerisme & Recreatie Breda. Wij zoeken zo spoedig mogelijk een nieuwe collega.

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?
Je gaat projecten begeleiden en lessen verzorgen in toeristische marketing, online communicatie met klanten of gasten en het creëren van een optimale gastbeleving. We verwachten van jou ook dat je een actieve bijdrage wilt leveren aan nieuw, nog te ontwikkelen onderwijs in toerisme. Daarin spelen online en offline marketing een grote rol.

In je werk put je inspiratie uit onze visie op onderwijs. We vinden dat dit contextrijk en betekenisvol moet zijn voor studenten. Dat bereiken we door het projectmatig en thematisch aan te bieden. Daarbij werken we nauw samen met het bedrijfsleven, zodat we gebruik kunnen maken van echte opdrachten van echte opdrachtgevers.

Je onderschrijft waar De Rooi Pannen voor staat. Dit hebben we uitgebreid beschreven in onze kernwaarden en pijlers.


Functie-eisen
Dit moet je daarvoor kunnen
  • Een echte teamspeler zijn.
  • Leergierig zijn.
  • Nieuwe trends en ontwikkelingen vertalen naar praktijkonderwijs.
  • Flexibel, creatief en proactief zijn.

Dit breng je mee
  • Een tweedegraads bevoegdheid, of een vierjarige hbo-opleiding gericht op het vakgebied waarin je gaat lesgeven, aangevuld met een pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo.
  • Ervaring met marketing in toerisme.
  • Ervaring met de praktijk in de reiswereld.

Arbeidsvoorwaarden
Zo belonen we jou
We bepalen jouw salaris volgens de schaal LB van de cao mbo (minimaal € 2.961,00 en maximaal € 4.429,00 bruto per maand fulltime). De overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao mbo.


Sollicitatie informatie
Meer weten?
Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Chris Huijbregts is voldoende. Chris is adjunct-directeur van ons Toerisme & Recreatie Breda en te bereiken 076 - 500 1900.

Solliciteren
Solliciteer meteen. Stuur je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 14 februari 2022 naar pz@derooipannen.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Chris Huijbregts. De gesprekken vinden plaats op 21 en 24 februari.


Over de school
De Rooi Pannen is een vertikale scholengemeenschap voor VMBO en MBO in de sectoren Handel, Horeca, Vormgeving en Toerisme en Recreatie. De school telt thans zo’n 8900 leerlingen en 870 personeelsleden verdeeld over 10 autonome onderwijsafdeling in Tilburg, Breda en Eindhoven. De Rooi Pannen brengt ondernemen in de praktijk. Ondernemende leerlingen, kleinschaligheid en interne praktijk zijn belangrijke (beleids)peilers.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...