Loading ...

Job content

Dit en meer ga je doen

Voor het team Techniek zijn wij op zoek naar een evenwichtige technische professional die zijn/haar kennis en kunde wil overdragen aan de nieuwe generatie. Je doceert Mechatronica / Werktuigbouwkunde voor de opleiding “Engineering”. Ben jij die evenwichtige technisch professional met de nodige ervaring in de beroepspraktijk en wil jij jouw kennis en kunde overbrengen aan de volgende generatie? Of ben jij al bevoegd docent en klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan vooral verder!

Geen dag van een docent Mechatronica ziet er hetzelfde uit. Het belangrijkste is dat jij de studenten van mbo niveau 4 voorbereidt op de arbeidsmarkt en/of een hbo vervolgopleiding.

Jij geeft les in Mechatronica en Werktuigbouwkunde. Er wordt door studenten gewerkt aan projecten en daarin staat de praktijk centraal. De kennis en vaardigheden worden hier omheen gebouwd. Dit betekent dat ja aansluitend aan de projecten diverse soorten lessen verzorgt en jij hierdoor dus ook veel verschillende onderwerpen behandeld. Je kan deze lessen op veel verschillende en vernieuwende manieren geven; klassikaal, individueel, digitaal op afstand, ondersteund door bijvoorbeeld filmpjes, simulatie programma’s en quizzen. De kaders worden uiteraard aangegeven, maar niks wordt voorgekauwd. Je hebt veel vrijheid en diversiteit in het lesgeven.

Je wordt (op termijn) ook mentor van één of meerdere groepen en eventueel bezoek je de studenten op hun stageplek. Je beoordeelt de resultaten van de projecten en bijbehorende theoretische kennis en praktische vaardigheden. Deze projecten variëren van het ontwikkelen en bouwen van duurzame productjes tot het ontwikkelen en bouwen van een Kart.

Verder werk je met collega’s in een vakgroep aan de onderwijsontwikkeling en ben je bezig met het opzetten van projecten zowel binnen als buiten de opleiding, geef je voorlichtingen aan toekomstige studenten & ouders en organiseer o.a. intakes en excursies.


Dit verwachten we van jou

Om goed te kunnen passen bij ons team, zijn wij op zoek naar een collega die net zo ambitieus, creatief, vooruitstrevend, innovatief en ondernemend is als wij. Je hebt ervaring op het gebied van werktuigbouw, automatiserings- en energietechniek, regelaars, sensoren, PLC, besturings- en verdeelkasten Het is belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en met nieuwe ideeën komt om het onderwijs of de inhoud daarvan te verbeteren. Je bent gedreven en hebt de ambitie om studenten, samen met je collega’s, verder te brengen. Je kunt tegen een stootje en bent niet bang om een stevige professionele discussie aan te gaan.

Naast dat jij als persoon moet passen bij onze organisatie (en wij natuurlijk bij jou!) zijn er een tweetal eisen waaraan je in ieder geval moet voldoen, namelijk:

  • Je hebt een docenten- of instructeursbevoegdheid en ervaring in het onderwijs OF;
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in het bedrijfsleven en bent bereid om je instructeurs- of docentenbevoegdheid te halen;
  • MBO4 (instructeur) of HBO (docent) werk- en denkniveau

Meer dan alleen goede voorwaarden

De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops… wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk. Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.

  • Een salaris in schaal 9 (Instructeur) of 10 of 11 (Docent, afhankelijk van opleiding en ervaring) (cao mbo) van respectievelijk maximaal € 3979,- of € 4429,- of € 5018,- bruto per maand, als je fulltime werkt
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Ruime vakantieregeling
  • Deelname aan het ABP pensioen
  • Doorgroeikansen binnen de organisatie
  • Een goede reiskostenvergoeding

Niet meer wachten, maar reageren

Ben jij die VEELZIJDIGE EN TECHNISCHE BOUWER? Heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert, in ieder geval vóór 17 januari 2022. Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek op vrijdagochtend 28 januari 2022.

Hier ga je werken

Welke interesse een student ook heeft, MBO College Hilversum heeft er een opleiding voor. Met zo’n 100 vakopleidingen in 15 sectoren en circa 7.000 studenten, kun je gerust stellen dat we veelzijdig zijn. We zijn er niet alleen voor de regio Hilversum.

Studenten kiezen voor MBO College Hilversum omdat ze graag de ruimte krijgen om zelf te ontdekken wie ze zijn, waar hun kracht ligt en welk beroep het beste bij hen past. We helpen onze studenten bij het kiezen van hun eigen leerroute, zodat ze kunnen leren op een manier die bij hen past. Ontdekkingsgericht leren, zo noemen wij dat! Bij ons leren studenten naast een vak ook belangrijke persoonlijke vaardigheden. Zo zijn ze helemaal klaar voor hun toekomst in werk of vervolgopleiding én de maatschappij. In de komende jaren staat het flexibiliseren van ons onderwijs centraal, we vinden maatwerk voor studenten belangrijk en zo zijn we in de toekomst steeds beter in staat om ook flexibel onderwijs aan te bieden aan de beroepsbevolking. Dit in het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO). De komende paar jaar zal onze school ook verbouwd gaan worden, zodat we het onderwijs aan onze studenten nog beter kunnen faciliteren.

Als je kiest voor mbo college Hilversum dan kies je voor een sfeervolle en gezellige school met alle ruimte voor verfrissende ideeën. De school, die goed te bereiken is met het ov, is een plek waar studenten én medewerkers met trots en plezier naar toe gaan

Over ROC van Amsterdam - Flevoland

Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs op vier niveaus binnen veertien onderwijsdomeinen. Het ROC van Amsterdam biedt ruim 300 verschillende opleidingen aan en het ROC van Flevoland zo’n 130 opleidingen. Het middelbaar beroepsonderwijs wordt op de verschillende mbo-colleges gegeven. Het ROC van Amsterdam - Flevoland heeft bij elkaar 12 mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Hilversum, Almere en Lelystad. Het ROC biedt onderwijs aan 36.000 MBO studenten, 3.300 leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en 6.500 deelnemers aan overige educatie (waaronder inburgering en volwassenen). Bij het ROC werken in totaal ca. 4.000 medewerkers.

Het ROC van Amsterdam – Flevoland is een onderwijsorganisatie waar ruim 180 nationaliteiten iedere dag welkom zijn en samen leren, ook van elkaars verschillende achtergronden. Voor iedereen geldt hetzelfde respect en elke collega draagt bij aan de ontwikkeling van leerlingen en studenten voor de inclusieve Nederlandse samenleving.

Om goed onderwijs te geven is het onderwijs op de mbo-colleges kleinschalig georganiseerd, een student heeft voornamelijk te maken met de afdeling waar zijn of haar opleiding onderdeel van is. Het ROC van Amsterdam – Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de student. We streven elke dag naar het allerbeste onderwijs. Iedereen is welkom en draagt bij aan de ontwikkeling van studenten. We leren van elkaars achtergronden, gaan mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en vernieuwen waar nodig. Dit doen we in een sfeer van vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Van prettig en respectvol met elkaar samenwerken. Kijken waar het beter kan en dat vervolgens ook doen. Want ook dat hoort bij een organisatie die overal de beroepspraktijk ademt.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...