Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Docent Maatschappelijke Zorg
Bron: Benthe Bakker - Kerskes
Parttime te Rotterdam (vervanging zwangerschapsverlof)
Voor Albeda Zorgcollege zijn we op zoek naar een Docent Maatschappelijke Zorg. Albeda Zorgcollege leidt studenten op voor beroepen in de dienstverlening, verpleging, verzorging, maatschappelijke zorg en assisterende beroepen en kent een groot aanbod aan na- en bijscholingen. Albeda Zorgcollege heeft rond de 600 medewerkers in dienst en verzorgt opleidingen voor ongeveer 6500 studenten. Het Zorgcollege heeft het breedste pakket aan zorgopleidingen in de regio en biedt doorgroeimogelijkheden voor studenten en docenten.


Wat ga je doen?

Voor vervanging tijdens een zwangerschapsverlof zijn wij, het team Maatschappelijke zorg -BBL op zoek naar een enthousiaste collega voor de beroepsgerichte vakken in diverse leerjaren. Ook zal deze docent de rol van studieloopbaanbegeleider krijgen.

Ben je in staat en vind je het leuk om les te geven aan BBL studenten? Kan je goed samenwerken met collega’s uit het werkveld, ben je een aanpakker en ga jij graag uitdagingen aan? dan pas je helemaal in ons team!


Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je beschikt over aantoonbaar Hbo-niveau
 • Je bent in het bezit van je lesbevoegdheid
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep (BBL studenten in de leeftijd van 17 tot 65 jaar. Niveau 3 en 4)
 • Je beschikt theoretische en praktische kennis van de leerstof van het vakgebied, de praktijk van de opleiding en didactische methoden en technieken
 • Je bent vaardig in het coachen van individuele en groepen studenten
 • Je bent vaardig in het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs
 • Je bent vaardig in het aansturen van het leerproces en het toepassen van diverse pedagogische/didactische werkvormen


Competenties:

 • Luisteren (naar deelnemers)
 • Groepsmanagement
 • Presenteren
 • Plannen en organiseren (onderwijs)
 • Resultaatgerichtheid
 • Werkveldgerichtheid

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken op onze hoofdlocatie Rosestraat, welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Op deze locatie zijn meerdere opleidingen gevestigd.


Albeda biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je komt bij ons te werken in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties. En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ons Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen Albeda.

Naast de arbeidsvoorwaarden die voortvloeien uit de cao mbo biedt Albeda het cafetariasysteem arbeidsvoorwaarden, waarin je je arbeidsvoorwaardenpakket aan je persoonlijke wensen en situatie kunt aanpassen. Voorbeelden zijn o.a. een (elektrische) fiets of e-scooter, contributie sportvereniging en scholing. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante personeelsactiviteiten.


Solliciteren

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop ’Solliciteren’. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan: Angela Uittenbogaard.

De vacature sluit op 5 november en wordt vanaf 25 oktober ook extern gepubliceerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...