Job type: Fulltime, Parttime

Loading ...

Job content

Functie Omschrijving

Voor onze locaties in Borculo (Beukenlaan en Herenlaan) zijn wij in ieder geval tot het einde van het huidige schooljaar op zoek naar een inspirerende docent Nederlands met sterke affiniteit met het verzorgen van onderwijs aan vmbo leerlingen.
Naast het verzorgen van lessen Nederlands aan onze leerlingen van (voornamelijk) het vmbo, is er ook ruimte om leerlingen individueel of in kleinere groepen te ondersteunen vanuit de leerlingbegeleiding en de remediale hulp.

Functie-eisen


Je bent in staat om jouw leerlingen te laten groeien in hun talenten, je hebt affiniteit met vmbo en zorg leerlingen en weet hen te stimuleren in hun brede ontwikkeling en in het verleggen van hun grenzen.

Je hebt kennis van en passie voor je vak en hebt dat zichtbaar weten te maken door een tweedegraads bevoegdheid voor Nederlands.

Om bij ons te werken moet je beschikken over een geldige VOG voorafgaand aan je indiensttreding.


Arbeidsvoorwaarden


Sollicitatie informatie

Over de school
Het Staring College is een brede scholengemeenschap met vestigingen in Lochem en Borculo. De school verzorgt onderwijs voor leerlingen van de vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met het gymnasium. De grootste woonkernen in het voedingsgebied zijn Lochem, Laren, Ruurlo en Borculo. Het Staring College heeft een streekfunctie. Het totaal aantal leerlingen is ruim 2000 en het aantal medewerkers ruim 200.

De hoofdvestiging in Lochem is gehuisvest in een prachtig gebouw. Hier wordt het volledige onderwijsaanbod verzorgd van vmbo/mavo tot en met gymnasium, uitgezonderd leerjaar 3 en 4 van het beroepsgerichte vmbo.

De kleinschalige school aan de Beukenlaan in Borculo huisvest de leerjaren 1 en 2 van vmbo tot en met vwo en bovendien het mavo, leerjaar 3 en 4. Bij het mavo wordt een beroepsgericht vak aangeboden. Het karakteristieke gebouw aan de Herenlaan is weliswaar op leeftijd, maar goed onderhouden. Het onderwijsaanbod is leerjaar 3 en 4 van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg met de afdelingen zorg en welzijn breed, mobiliteit en transport, economie en ondernemen en horeca, bakkerij en toerisme.

Het onderwijs in het Staring College is kleinschalig georganiseerd in negen afdelingen met elk een eigen afdelingsleider. De directie bestaat uit de bestuurder en de directeur onderwijs. De afdeling bedrijfsvoering (centrale administratie, netwerkbeheer en personeelszaken) ondersteunt het bestuur, de directie en de afdelingsleiders.

Het Staring College staat bekend om zijn prettige sfeer, open klimaat en veilige leeromgeving. Het onderwijs is te omschrijven als eigentijds en solide. De laatste jaren zijn we intensief bezig met onderwijsontwikkeling gericht op het verbeteren van het leren van de leerling. De leerlingbegeleiding en –ondersteuning getuigen van grote betrokkenheid van de medewerkers. De resultaten van de school zijn al jarenlang uitstekend te noemen.

Het motto van de school is ‘dichter bij jou’. Wij willen nadrukkelijk aandacht geven aan de vertaling van dit motto in het onderwijs, de leerlingbegeleiding en bij het werk van de onderwijsondersteunende diensten.

Zie voor meer informatie onze website: www.staring.nl
En onze schoolgids
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...