Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Functie Omschrijving

About the job Engineer Jr.

Onze opdracht gever biedt jou een uitdagende functie in een internationale, dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als (junior) Engineer op de afdeling Engineering te Schiedam is je gelijk in het hart van onze organisatie. Binnen de Organisatie ben je de spil tussen de (technische) voorbereiding en uitvoering van een project. In Nederland of daarbuiten.

Een belangrijk onderdeel van de functie is om met zoveel mogelijk bestaand apparatuur uit onze vloot een werkend concept uit te puzzelen en daarvoor de plannen te maken met behulp van Autocad en onze eigen ontwikkelde software.

Daarnaast maak je de sterkte verificatie berekeningen van het zoeken naar de projectlocatie om het project uit te voeren.

Je krijgt alle ruimte om een belangrijke bijdrage aan projecten te leveren, je technische kennis, analyserend vermogen en organisatietalent spelen daar een belangrijke rol in.

Belangrijkste Vaardigheden

Omdat je zowel zelfstandig als in een team werkt, is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig ingesteld, resultaatgericht, accuraat, innovatief en proactief.

Wat Breng Je Mee
 • HBO / WO afgestudeerden kandidaten met een technische achtergrond. Omdat de uitvoering op site van veel van onze projecten buiten Nederland en soms ook buiten Europa plaatsvindt, ben je bereid om korte of langere tijd in het buitenland te werken.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met AutoCad, Microsoft Office
 • je beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
Informatie Over Het Bedrijf

Het bedrijft biedt oplossingen voor elke zware hijs- of transportuitdaging. Wij streven naar een langetermijnrelatie op te bouwen met onze klanten om zo inzicht te krijgen in het bedrijf en de feit. Door nauw samen te werken met onze partners die we de meest recente en kosteneffectieve aanpak maakten.

Wij beschikken over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten.

Klanten vertrouwen dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.

Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is.

De Dienstverlening Is Gericht Op De Volgende Sectoren

Petrochemie

Mijnbouw

Civiele projecten

Energie en offshore installaties.

De gemakkelijke in deze sectoren nemen toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om intelligente en veilige oplossingen.

Onze Dienstverlening Omvat
 • Complexe hijsprojecten
 • Complexe transportprojecten
 • Uitschakelbeheer
 • Bouwdiensten op de hele site
 • Modulaire constructie
 • Fabriek aan Stichting projecten
 • Snelle reactie
 • Herplaatsen en demonteren van installaties
 • Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel
Solliciteer Voor Deze Functie
 • TW Industrie beoordeelt na uw online sollicitatie of u past bij onze opdrachtgever en voor de functie waarvoor u heeft gesolliciteerd.
 • Als je geschikt bent voor de functie, wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.
 • We stellen je voor aan de opdrachtgever en vervolgens wordt bepaald wanneer en of je aan je nieuwe baan kunt beginnen.
Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer Santino Baal

TW industrie

Mail sb@twindustrie.nl

Tel. +31 (0)6 18 28 00 18

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...