Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vacature:Engineer (Geleen)

Over KIOTA

Wij zijn KIOTA. Specialisten in consultancy van IT en Accounting & Control. Wij willen het beter doen dan de rest. Dit doen we o.a. door sterke kernwaardes te hanteren, zoals kwaliteit, persoonlijk, innovatie en agile. Wij geloven niet in “gaat niet”. Gaat niet bestaat niet, no can’t do. Onze relaties zetten wij centraal, daarmee maximaliseren we onze klantgerichtheid, of het nu gaat om kandidaten of klanten.

Onze processen zijn zo ingericht dat we in staat zijn om op een snelle en effectieve manier te werken. Tijd kost immers geld. Het resultaat staat bij ons op 1. Dingen die geen toegevoegde waarden hebben doen wij niet.

We hebben een duidelijk doel voor ogen: onze medewerkers laten groeien en excelleren in hun vak door ons te verdiepen in wat hen drijft. KIOTA beschikt over unieke kennis van deze vakgebieden en een uitgebreid netwerk van topwerkgevers.

Ben jij een gedreven professional?

De Uitdaging

Als Engineer ben je het gezicht van de organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om in dienst van KIOTA opdrachten voor diverse klanten van ons uit te voeren. Klanten zien jou als een expert en ervaren jouw inzet als een positieve bijdrage.

Jouw taak is om vanuit je expertise (WTB / E&I) de klant te adviseren en voorstellen op te maken om zo de performance van installaties te optimaliseren. Je werkt zelfstandig maar indien nodig zoek je ook de samenwerking met andere disciplines op. Je bent creatief in je oplossingen maar doet dit binnen de wetgevende en interne kaders.

Wij zoeken kandidaten met
  • Een afgeronde technische HBO opleiding of hoger
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van SAP is een pre
  • De wil om te blijven leren
  • Een professionele houding en een helicopterview
  • Een goede kennis van de Nederlandse taal, Duits en Engels zijn een pre
Wat wij bieden

Een omgeving die hard werken combineert met professionaliteit, resultaat, focus en FUN! Je mag deelnemen in een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Je wordt facilitair ondersteund en krijgt de mogelijkheid om in de keukens te kijken van grote professionele organisaties. Je krijgt de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en kennis te delen met minder ervaren collega’s. Verder bieden we je een goed salaris, een carrièrepad en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Binnen de werkomgeving van KIOTA werk je zelfstandig binnen een team. Je wordt gecoacht en gemotiveerd om het beste uit je zelf te halen in een team van gedreven professionals.

Solliciteren?

Solliciteren kan door op “direct solliciteren” te drukken in de rechter kolom op deze pagina.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55tec
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...