Loading ...

Job content

Functieomschrijving

Als Facilitair coordinator geniet jij van de dynamiek en breedte van jouw functie: van het vertalen en operationaliseren van de klantwens tot op strategisch niveau meedenken. Heb jij ongeveer 5 jaar ervaring in het facilitaire werkveld, ben je gewend op ieder niveau in de (klant)organisatie te communiceren, heb je ervaring met het volledig zelfstandig aansturen van de facilitaire processen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Dit ga je doen als Facilitair coördinator

In jouw functie als Facilitair coördinator ben je verantwoordelijk voor het welbevinden van onze medewerkers in onze eigen panden. Onze dienstverlening bestaat uit het managen en uitvoeren van integrale facility contracten, zowel hard- als softservices.

Jij verzorgt de vertaling van de interne klantwens naar een facilitair concept en de uitvoering hiervan, inclusief de kwalitatieve en financiële verantwoording hiervan. Je plant, organiseert en controleert. Je bent het aanspreekpunt op facilitair gebied voor onze interne opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met verschillende partijen binnen de organisatie en daarbuiten. Eigen verantwoordelijkheid en initiatief is belangrijk. Je passie zit in het continu verbeteren, innoveren en professionaliseren van de facilitaire werkprocessen. Je vormt de brugverbinding naar de opdrachtgever en tevens tussen onze eigen organisatie en derde partijen. In iedere context kun je en durf je, op respectvolle wijze en met voldoende organisatiesensitiviteit, kritisch te zijn en vragen te stellen. Dit alles met het oog op het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van ons. Je hebt van nature de ambitie de facilitaire dienstverlening vooruit te brengen.

Een belangrijk onderdeel is het zelfstandig contact onderhouden met opdrachtgever en leveranciers op tactisch niveau. Je formuleert, analyseert en beheert managementinformatie en signaleert ontwikkelingen en verbeteringen binnen de contractafspraken. Verder voer je structureel overleg met de verschillende leveranciers. Je bespreekt pro actief de gerealiseerde afspraken en uitvoeringskwaliteit. Bij de opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de invulling en verantwoording ten aanzien van de gestelde KPI’s. De kwaliteit van uitvoering betreft ten allen tijden jouw verantwoordelijkheid. In alle relaties vorm jij de natuurlijke verbinder.

Je laat je niet snel van de wijs brengen; hoe druk het ook is, jij behoudt het overzicht. Je zorgt ervoor dat opdrachtgevers en leveranciers op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen en vragen. Je uitstekende gevoel voor prioriteren helpt je om te werken aan de juiste zaken. Binnen een omgeving waar verschillende mensen werken vanuit verschillende belangen weet jij op effectieve wijze om te gaan met deze verschillen, hierbij verlies je nooit het vermogen om de juiste kritische vragen te blijven stellen en je doel (voor de opdrachtgever en onze eigen organisatie te behalen).

Je komt te werken in een organisatie waar we nieuwe ideeën en initiatief erg waarderen. Met het team Centrale Facilities zijn we volop in beweging. Een inspirerende omgeving waar enthousiaste, gedreven collega’s samenwerken. Je kan, mag en moet jezelf laten zien!

Functie-eisen

Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor detail, coordinerend en analytisch vermogen, een kritische blik en daarnaast breng je mee:

  • minimaal hbo werk/denk niveau en ongeveer 5 jaar facilitaire werkervaring in een volledig zelfstandige functie
  • sterke affiniteit met techniek en bouwkunde
  • je bent organisatiesensitief, zelfstandig en stressbestendig
  • communicatief wendbaar, het vermogen op ieder niveau effectief te kunnen communiceren
  • sterk ontwikkeld (financieel) analytisch vermogen
  • een ondernemende en commerciële instelling
  • een woonplaats in de regio Zwolle (klantgebied varieert van Noord- Nederland, Emmeloord, Arnhem en Beek)
  • in het bezit van een rijbewijs en bereid te reizen binnen Nederland (naar je opdracht).

Arbeidsvoorwaarden

Vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt. Naast een aantrekkelijk salaris bieden wij een beloningsregeling, 38 verlofdagen én een vast percentage aan benefitsbudget van 3% van je (bruto) jaarsalaris dat je vrij kunt invullen. Dit kun je onder andere inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, investeren in persoonlijke ontwikkeling, compenseren van de pensioenbijdrage of het uitkeren van een bedrag als toelage.

Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen. Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de opdrachtgever gaat: je reist zoals jij dat wilt, tegen eerlijke vergoedingen. Werk je graag een of twee dagen vanuit huis? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met jou.

Natuurlijk hebben wij een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt, zoals een laptop en een mobiele telefoon.

Info over het bedrijf

Samen voor grote uitdagingen: wij zijn internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...