Facilitair Manager

Kijlstra

View: 125

Update day: 15-02-2024

Location: Drachten Friesland

Category: Houseware FMCG

Industry:

Loading ...

Job content

“Bij Kijlstra werken wemetelkaar. Vanuit Team Facilitair werken we ookvooronze collega’s van de verschillende afdelingen binnen Kijlstra Ambulancezorg en Personenvervoer. Samen zorgen we ervoor dat zij beschikken over alle benodigde faciliteiten om hun werk goed te kunnen doen. Als team zijn we daarom ook heel benaderbaar voor onze collega’s. We hebben elk een eigen takenpakket, maar weten van elkaar wat er speelt en kunnen ook moeiteloos elkaars taken overnemen om de continuïteit van de facilitaire zaken te waarborgen. Kom jij Team Facilitair versterken? “Wilma, Facilitair Medewerker

Kijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer zoekt een

Facilitair Manager(36 uur per week)

Ben jij een ervaren facilitair manager, die zijn talenten op het gebied van organiseren, plannen en regelen in wil zetten voor onze ambulancezorg en ons personenvervoer? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, weet je van aanpakken en zorg jij dat onze medewerkers tijdig van alle faciliteiten voorzien zijn? Kom bij ons werken!

Wat ga je doen?

Als Facilitair Manager ben je allround inzetbaar en pak jij, samen met je collega Facilitair Medewerker, alle facilitaire werkzaamheden binnen onze organisatie op. Voor onze medewerkers op de ambulance (= de rijdende dienst) zorg jij dat onze ambulances op elk moment beschikken over de juiste materialen en middelen én ook onze medewerkers van personenvervoer, staf en ondersteunende diensten kunnen op je rekenen. Daarnaast ligt jouw focus op het maken en uitrollen van facilitair beleid in de breedste zin van het woord. In samenspraak met onze regiomanagers zorg je voor het beheer en onderhoud van onze gebouwen/ambulanceposten en ben je verantwoordelijk voor onze interne kantooromgevingen: werkplekken, meubilair, schoonmaak en overige kantoorvoorzieningen.

Vanuit jouw adviesrol adviseer je het management en de regiomanagers over het huisvestings-inkoop-, voorraad- en distributiebeleid. Hierbij ben je scherp op prijs-kwaliteit en het beheersen en reduceren van kosten. Je vertaalt het beleid naar concrete processen en systemen binnen onze organisatie en pakt een actieve rol bij de implementatie. Ook participeer je in facilitaire projecten binnen de ambulancezorg. Dit kunnen zowel landelijke projecten zijn, zoals de samenwerking met Ambulancezorg Nederland (AZN) en AXIRA of projecten in 3 Noord-verband ( = de samenwerking tussen de ambulancediensten in Friesland, Groningen en Drenthe bij bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe medische apparatuur voor alle diensten). Verder zorg jij voor de juiste bevoorrading van ons magazijn, de distributie van materialen en middelen en heb je nauw contact met leveranciers en derden, zoals de Facilitair Managers van de ambulancediensten in Groningen en Drenthe, om onze medewerkers van de juiste faciliteiten te voorzien.

Past deze baan bij jou? Lees dan snel verder of je ook voldoet aan het profiel.

Wat we zoeken

We zijn op zoek naar een manager met een open en overstijgende blik. Geen dag is hetzelfde, dus je kunt snel schakelen. In alle hectiek bewaar jij de rust en het overzicht. Naast beleid maken en implementeren verwachten we ook dat je zelf de handen uit de mouwen steekt en het werk ziet liggen. Organiseren, plannen en regelen gaat jou makkelijk af je draagt op die manier bij aan het goed faciliteren van onze medewerkers. Het team Facilitair bestaat uit een Facilitair Manager en een Facilitair Medewerker. Dat jullie samen onze medewerkers verder helpen en aanspreekpunt zijn voor alle facilitaire zaken is vanzelfsprekend.

Wie ben jij?

 • Je hebt ruime ervaring als Facilitair Manager met een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Facilitair Management.
 • Je maakt makkelijk contact, bent resultaatgericht en weet van aanpakken.
 • Je hebt een overstijgende visie op facilitair management en levert met jouw expertise een concrete bijdrage aan het beleid omtrent facilitaire zaken binnen onze organisatie. Ook kun jij die beleidsvoorstellen implementeren binnen alle lagen van onze organisatie.
 • Het is een pré als je ervaring hebt binnen de zorgsector.

Wie zijn wij?

Werken bij Kijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer betekent dat je hart hebt voor je vak én voor mensen, je graag de handen uit de mouwen steekt en je persoonlijk contact belangrijk vindt.

We zijn een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Al sinds 1930 en vier generaties lang, vinden we kwaliteit en gedrevenheid net zo belangrijk als menselijkheid en betrokkenheid. Wat ooit begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waarin ongeveer 240 collega’s hun bijdrage leveren aan onze ambulancezorg en ruim 100 aan personenvervoer.

“Extra is onze standaard” Kies je voor Kijlstra? Dan is extra ook jouw standaard. Je vindt het vanzelfsprekend om jouw collega’s te voorzien van de beste adviezen en ondersteuning. Je houdt van werken in een open en persoonlijke sfeer. Daarnaast zijn er bij ons volop kansen en mogelijkheden om te doen waar jij goed bent.

Onze extra’s

 • Een nuchtere en persoonlijke werkomgeving in een familiebedrijf dat zich volop ontwikkelt en waar iedereen vanuit zijn/haar expertise aan meebouwt.
 • Een degelijke inwerkperiode, waarbij je kennismaakt met de organisatie en wat er speelt op facilitair gebied, zodat je snel je weg kunt vinden.
 • Een veelzijdig takenpakket met veel afwisseling en volop ruimte voor je eigen inbreng.
 • Een directe werkomgeving waar werkplezier, hard werken en oog voor elkaar belangrijke waarden zijn.
 • Een salaris conform CAO ambulancezorg. Deze functie is ingedeeld in FWG-schaal 55: minimaal € 2.882,- en maximaal € 4.227,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 upw).
 • Een verlofregeling (CAO): met jaarlijks 172 verlof- en 35 PLB-uren (op fulltime basis).
 • Maandelijkse sportvergoeding, fietsregeling en jaarlijkse eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast geworden? Laat het ons weten!

Ga jij bij ons aan de slag als Facilitair Manager? Mail je motivatie en cv vóór 13 december 2021 naar onze P&O adviseur Lisette Mulder via werkenbij@kijlstra.nl. We horen graag van je!

Meer informatie

Voor informatie over deze afwisselende functie kun je dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend tussen 9 en 12 uur bellen met Bianca Jepma de Jong, Officemanager via telefoonnummer: 0512- 583 579. Zij kan voor jou een terugbelafspraak regelen met onze Operationeel Directeur Roelof Kijlstra, die jouw direct leidinggevende wordt en alle ins en outs van deze functie kent.

Sollicitatieprocedure

De gesprekken vinden plaats op 17 december 2021. Is er een wederzijdse klik? Dan volgt een tweede ronde. Dit gesprek vindt plaats op 21 december 2021. Zijn wij een match? Dan zetten we de puntjes op de i in een arbeidsvoorwaardelijk gesprek op 23 december 2021. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...