Facilitair medewerker

Rijkswaterstaat

View: 119

Update day: 01-11-2023

Location: Utrecht

Category: Houseware FMCG

Industry:

Job type: Fulltime

Salary: € 2.398 per maand

Loading ...

Job content

 • Utrecht
 • € 2.398 per maand
 • 36 uur, 5 dagen per week
 • MBO, HAVO, VWO
 • Rijkswaterstaat

Ben jij op zoek naar een functie Facilitair medewerker bij Rijkswaterstaat? Daarnaast kun je een salaris van € 2.397,93 en € 2.615,23 verdienen o.b.v. 36 uur! Heb jij technisch inzicht en ervaring op het gebied van technisch onderhoud? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder!

In het kort:
Als facilitair medewerker ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van lichte administratieve taken zoals het opnemen van waterstanden, lopen van inventarisatieronden (bijv. meubilair), uitvoeren voorraadbeheer (bijv. toners/papier) en in ontvangst nemen/aftekenen van poststukken.

wat bieden wij jou

Salaris tussen € 2.397,93 en € 2.615,23!

Werken in een leuke team!

Je start z.s.m.!

Jezelf ontwikkelen via platform MijnGroei!

Utrecht, als jouw standplaats!

Werken voor Rijkswaterstaat!

wie ben jij

Als Facilitair medewerker kan jij goed samenwerken en beheers jij de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk op goed niveau. Verder:

 • Heb jij technisch inzicht en ervaring op het gebied van technisch onderhoud
 • Heb jij een rijbewijs B/BE met recente rijervaring
 • Ben jij in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereidt om deze te halen en een VOP (voldoende Onderricht Persoon). Daarnaast moet je in bezit zijn van een VOG.
 • Ben jij bedreven met het softwarepakket Microsoft 365 – Word, Excel en de Smartphone (WhatsApp)

wat ga je doen

Als Facilitair medewerker ben jij werkzaam voor de volgende werkzaamheden:

 • Zelfstandig kunnen oppakken en afhandelen van facilitaire en logistieke meldingen en werkzaamheden)
 • Begeleiden van leveranciers en toezicht houden op de uitvoering van werkzaamheden door derden (leveranciers) en signaleren van afwijkingen
 • Uitvoeren van lichte administratieve taken zoals het opnemen van waterstanden, lopen van inventarisatieronden (bijv. meubilair), uitvoeren voorraadbeheer (bijv. toners/papier), in ontvangst nemen/aftekenen van poststukken

waar ga je werken

Rijkswaterstaat zorgt voor een groot aandeel aan infrastructuur in Nederland. Rijkswaterstaat zorgt ervoor dat mensen snel en veilig over wegen kunnen rijden. Ook over wegen die rivieren kruisen. Rijkswaterstaat zorgt ook voor bescherming tegen hoogwater in Nederland. Op die manier zou Nederland niet kunnen overstromen.

Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor Nederlandse snelwegen (die bewegen met een A) en voor enkele wegen (die beginnen met een N). Bij Rijkswaterstaat zorgen ze ervoor dat de Nederlandse wegen in goede staat bij blijven. Wanneer het nodig is worden wegen gerepareerd. De wegen worden ook schoon gehouden. Als er spullen op de weg liggen worden deze weggehaald. Zo kan iedere automobilist, motorrijder en vrachtwagenchauffeur zijn bestemming probleemloos bereiken. Als er een ongeval op de weg is wordt hier ook bij geholpen. En in de winter wordt er zout gestrooid wanneer het glad is.

8+

8+Baanraders!

Deze klant scoort een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een echte aanrader dus.

Lees meer

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel met je CV en motivatiebrief.

Het sollicitatieproces…

Nieuwsgierig naar de stappen die je maakt om te solliciteren? Bekijk hier wat je kan verwachten…

1 van 5

Je solliciteert

Yess! Je hebt een baan gevonden die bij je past. We bekijken jouw sollicitatie en checken of er een match is tussen jou, de baan én de werkgever.

2 van 5

We nemen contact op!

Je krijgt per mail of telefonisch een reactie. Ben je een match? Dan bespreken we je sollicitatie en je carrièremogelijkheden. Anders denken we mee over een andere passende baan.

3 van 5

Let’s meet!

Kennen we jou nog niet? Dan hebben we wat extra info nodig om je aan het werk te helpen. Dus maken we een afspraak voor een korte kennismaking.

4 van 5

Het sollicitatiegesprek

Spannend! Geen zorgen, wij plannen jouw sollicitatiegesprek in én geven tips zodat jouw voorbereiding op en top is. Jij gaat die sollicitatie rocken!

5 van 5

Je nieuwe baan

Whoohoo! Gefeliciteerd! Ook als je bent aangenomen zijn wij nog niet klaar met je ;) We bereiden je goed voor op jouw eerste werkdag. Zet ’m op!

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Team Rijksoverheid

Recruiter

 • 070-3130792
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...