Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Interesse in een afwisselende baan als Field Engineer bij een jong dynamisch bedrijf?

Je inventariseert de wensen van de klant en vertaalt dit naar netwerkoplossingen op het gebied van de hightech elektronische sluitsystemen.Na een gedegen inwerkproject ben je verantwoordelijk voor het netwerkbeheer en zorgt voor service en onderhoud op locatie bij de klant.

Werkzaamheden
  • Installeren, aansluiten en activeren elektronische sluitsystemen. Hierbij ligt de nadruk op installeren van software en heb je kennis van netwerken nodig;
  • Verlenen van support op afstand;
  • Service bezoeken aan klanten in Nederland, dit betreft zowel op software- als op hardware gebied;
  • Systeem uitleg geven op locatie aan klanten;
  • Het kan in sommige gevallen voorkomen dat je overnacht in een hotel.
Functie-eisen
  • Opleiding MBO Electrotechniek, Mechatronica niveau 3 of een soortgelijke opleiding;
  • Netwerk techniek (TCP/IP, instellen routers);
  • Communicatief vaardig, zelfstandig en probleemoplossend;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Functie-voorstel

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.+

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...