Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wij zoeken voor onze zorgboerderij een begeleider als aanvulling op ons fijne team met een relevante opleiding op minimaal niveau 3 die stevig in zijn/haar schoenen staat. Op onze zorgboerderij werk je met een intensieve groep met zeer diverse hulpvragen. Jij weet als begeleider als geen ander hoe je om gaat met complexe situaties, je bent flexibel, kunt goed schakelen, bent oplossingsgericht, een doorzetter en je bent niet bang om iets aan te pakken of vies te worden. Je hebt een goed gevoel voor humor en hebt ervaring met diverse hulpvragen. Ervaring in de GGZ is een pre. Je kunt goed luisteren maar ook doorpakken als dat nodig is. Vanzelfsprekend heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de mensen en dieren op de zorgboerderij.

De begeleiding richt zich op het realiseren van een goede woonondersteuning en dagbesteding waarbij de behoeften van de deelnemers centraal staan, waarbij we samen met de deelnemer activiteiten ontwikkelen en uitvoeren. Er wordt gewerkt vanuit individuele ondersteuningsplannen.

Je bent flexibel inzetbaar op de woongroep, ook in het weekend en slaapdiensten als dit nodig is, volgens rooster en op de dagbesteding. Je kunt ook ingezet worden bij de ambulante woonondersteuning van onze cliënten.

24 UUR PER WEEK

Het salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG schaal 40 Daarnaast krijg je vakantietoeslag (8%) en een

eindejaarsuitkering (8,83 %) Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en bij gebleken geschiktheid wordt deze omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen

Een relevante opleiding op minimaal niveau 3, bijvoorbeeld MMZ, SPW, Social work

Ervaring binnen de GGZ is een pre

Functie-voorstel

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Sommeling 0164-856471

Sollicitaties Kunnen Gestuurd Worden Naar

Zorgboerderij De Leemberg t.a.v. Jacqueline Sommeling

Dorpsstraat 51 , 4634 TN Woensdrecht

of per mail : via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...