Job type: Fulltime

Salary: € 2.550 - € 3.100 per maand

Loading ...

Job content

Met een kop koffie op je bureau start jij je dag vol afwisselende financiële werkzaamheden. Heb jij goede ideeën en toon je graag initiatief? Dan zit je hier aan het juiste adres, want binnen deze organisatie wordt er echt naar elkaar geluisterd en is er veel vrijheid voor eigen inbreng. Jouw toekomstige collega’s vormen een hecht team en er hangt dan ook een gezellige en informele sfeer binnen dit bedrijf. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het voorzien van bedrijven in de maritieme sector van hoogwaardige en ongeëvenaarde kwaliteitsproducenten. Deze organisatie staat altijd klaar voor hun klanten die wereldwijd vertegenwoordigd zijn. Het is een kleine organisatie met ongeveer dertig man in dienst waardoor zij wel een erg hecht en gezellig team vormen. Er hangt een informele sfeer op de werkvloer waarbij er dan ook altijd tijd is voor een kopje koffie. Binnen deze organisatie is er veel vrijheid voor eigen inbreng en omdat het team zo klein is wordt er echt naar elkaar geluisterd.

Wat ga je doen als Financieel Administratief Medewerker?

Jij bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van verschillende entiteiten. Daarnaast ga jij de controller ondersteunen in zijn werkzaamheden. Jouw werkzaamheden bestaan uit:
  • Verwerken van facturen, de bank en kas;
  • Onderhouden van klantcontact;
  • Bijhouden van de grootboekadministratie en de btw-aangiftes;
  • Het ondersteunen van de controller bij de rapportages en afsluitingen.

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting;
  • Minstens een jaar relevante werkervaring;
  • Goede kennis van Microsoft Excel en Exact Online;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

Een veelzijdige baan waarin je verantwoordelijk bent voor de gehele boekhouding van een aantal entiteiten en de steunpilaar vormt van de controller. Je krijgt veel vrijheid voor inbreng binnen deze organisatie en je kunt jezelf razend snel ontwikkelen. Tevens hangt er een gezellige en informele sfeer op de werkvloer en vormen de medewerkers een hecht team. Boven op dit alles krijg je 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Je salaris zal liggen binnen de € 2.550,- en € 3.100,- per maand op basis van 40 uur.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...