Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Functieomschrijving Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden voor een Financieel administratief medewerker

Het boeken / verwerken van inkoop-, verkoop-, bank- en kasmutaties. Verwerken van diverse financiële mutaties en ondersteuning bieden aan collega’s voor alle overige administratieve vraagstukken. Debiteuren- crediteurenbeheer. Beantwoorden van telefoon. Opstellen van diverse correspondentie.

Onze verwachtingen van de Financieel administratief medewerker :

Je hebt bij voorkeur ervaring in een administratieve functie; Je bent een pietje precies; Je hebt een proactieve en collegiale houding Je bent representatief Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je kunt goed overweg met MS Word / MS Excel, Outlook en hebt ervaring met het werken in een boekhoudpakket.

Wat bieden wij jou:

Een leuke, uitdagende en veelzijdige functie voor 24 uur per week. Uitbreiding van uren is eventueel later in onderling overleg mogelijk . Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd . Vele ontwikkelingsmogelijkheden. Werken in een gezellige informele sfeer. Werken binnen een snel groeiende organisatie die continu bezig is zichzelf te verbeteren.

Opleiding: Ervaring met MsOffice, Excel, Word en Outlook Ervaring met boekhoudsystemen ( het werken met (muis / Imuis is een pre)

Salaris: markt conform

Soort dienstverband: Parttime

Sollicitaties : schriftelijke of per mail incl. CV en pasfoto

Contractduur 6 maanden

Parttime uren: 24 per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Thuiswerken:

  • Nee
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...