Financieel adviseur

Unique Amsterdam

View: 101

Update day: 07-05-2023

Location: Middelburg Zeeland

Category: Executive management

Industry:

Salary: €16,23 - €18,99 per uur

Loading ...

Job content

Krijg jij energie in van adviseren van klanten? Heb je daarnaast affiniteit met financiën en wil je je altijd door blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Als Financieel Adviseur verzorg je een gastvrije ontvangst van klanten op locatie Zwolle en geef je iedere ontmoeting een persoonlijke touch. Je werkt vaak op meerdere ING Servicekantoren en/of ING Advieshuizen en het is belangrijk dat je de drive en passie hebt om elke klant een onderscheidende ervaring te bieden. Je bent daarnaast in staat voor klanten een beknopte financiële analyse te maken en zo de klant te voorzien van financiële adviezen passend bij zijn/haar persoonlijke situatie. Veel van onze klanten hebben namelijk vragen over bijvoorbeeld sparen of aflossen of zij schuiven het nadenken over hun wonen en pensioen voor zich uit. Hierin hebben zij behoefte aan persoonlijk contact op belangrijke financiële momenten. Jij geeft hierin het advies en de bevestiging bij de besluiten met financiële impact.

Bij je start als Financieel Adviseur begin je met het adviseren van klanten. Naarmate je meer ervaring op doet zal je steeds breder advies gaan geven en jezelf hierin door ontwikkelen. In jouw gesprek voel je de wensen en behoeften van de klant goed aan en reageert daar juist op. Het is belangrijk dat de klant zich gehoord en geholpen voelt. Jij kunt namelijk écht iets betekenen voor de klant en zijn/haar financiën.

Samen met de andere adviesteams in Nederland organiseer je diverse activiteiten. Deze activiteiten zijn gericht op de ING en financial empowerment van klanten.(bijvoorbeeld de zelfredzaamheid van klanten via MijnING).
Je draagt dus een grote verantwoordelijkheid samen met jouw ING collega’s!


Menselijk contact, dat maakt het verschil! Wij geloven dat de klant het allerbeste geholpen wordt door de mogelijkheden van bankieren naadloos te combineren met de kracht van onze adviseurs om te raken en te verbinden. Onze verrassende en persoonlijke aanpak maakt ieder bezoek tot een memorabele ontmoeting die de klant verder helpt zijn dromen en doelen te bereiken.
Bij ING ben je verantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkeling. Unique & ING bieden jou niet enkel een baan, maar een carrière! Het nemen van initiatief is hierin essentieel. Je haalt eruit wat je er zelf insteekt. Bij het nemen van deze stappen word je begeleid door jouw manager. Je doorloopt het inwerkprogramma, krijgt toegang tot een persoonlijk platform waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat en je neemt deel aan jaarlijkse events en verschillende trainingen.
Herken jij jezelf hierin en wil je graag een afwisselende functie met face-to-face klantcontact en commerciële kansen in een ambitieuze werkomgeving? Solliciteer dan snel!
Tel: 020-3113021
Mail: personalbanking@unique.nl


Denk je nu: Toffe functie?! Wat heb ik hier voor nodig? Hieronder kun je lezen wat er nodig is om in aanmerking te komen voor de functie als Financieel Adviseur

 • Je hebt jouw HBO diploma in bezit;
 • Je beschikt over de diploma’s WFT Basis, Consumptief Krediet, Vermogen en Hypothecair krediet, Schade P&Z (intern) en Mifid informeren. Deze WFT’s kun je kosteloos via Unique & ING behalen. Heb je niet alle WFT’s of ben je al wel bezig met de WFT Basis? Ook dan kan je solliciteren. Wij gaan graag het gesprek met je aan;
 • Je hebt affiniteit met de financiële sector of hebt hier al enige ervaring in opgedaan (pré);
 • Je wilt mensen écht vooruit helpen en bent proactief in het creëren van oplossingen;
 • Je hebt lef en een commerciële drive;
  Je bent flexibel qua werktijden (soms ook op zaterdag). De locaties zijn namelijk ook in het weekend geopend. Deze shifts worden uiteraard voldoende gewisseld met collega’s.

Spreekt deze functie als Financieel Adviseur in Zwolle je aan? Dan is het ook belangrijk om te weten waarvoor je het doet:

 • Een mooie en uitdagende baan als adviseur in de financiële wereld bij één van de grootste banken van Nederland;
 • Een fulltime baan voor 36 uur per week;
 • Een start salaris van €16,23 per uur. Dit kan bij goed functioneren binnen één jaar oplopen tot €18,99 per uur;
 • Het kosteloos behalen van meerdere WFT’s waarmee je je kennis in de financiële wereld vergroot;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 p/km of volledige OV vergoeding.
 • Werken in een zelfsturend team waarbij je een eigen inbreng hebt;
 • Een contract voor langere, bepaalde tijd;
 • Kans op een contract bij onze opdrachtgever ING.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...