Job type: Parttime

Salary: € 2.250 - € 3.000 per maand

Loading ...

Job content

 • Roosendaal
 • € 2.250 - 3.000 per maand
 • 24 - 32 uur, 3 - 4 dagen per week
 • MBO, HAVO, VWO

Hé zoetekauw! Lekker een stukje fudge bij de koffie? Winegums mee op een dagje uit? Kauwgom voor een belangrijke afspraak? Herkenbaar! Waar wordt dit snoepgoed gemaakt? Het bedrijf waar jij kan werken als financieel medewerker!

Zoek jij een een leuke parttime functie tussen de 24 en 32 uur per week? Een functie bij een toonaangevend, bekend, internationaal maar persoonlijke organisatie. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Een goed salaris én 2% eindejaarsuitkering? Ik kan nog wel even doorgaan! Lees snel wat deze vacature inhoudt!

wat bieden wij jou

Salaris van € 2250 en € 3000,- o.b.v. 40 uur

Vitaliteit staat hoog in het vaandel!

2% eindejaarsuitkering. Lekkerrrr!

Leuke extra’s als activiteiten en snoeppakketten!

Parttime functie tussen 24 - 32 uur per week

2% eindejaarsuitkering! Lekkerrrr!

wie ben jij

Als financieel medewerker ben jij analytisch sterk. Enthousiast, accuraat, flexibel en als een vis in het water in een dynamische omgeving is wat jou omschrijft.

 • Jij hebt aantoonbaar HBO of MBO werk- en denkniveau.
 • Een opleiding in de financiële richting? Top!
 • Excel kun jij met je ogen dicht gebruiken!
 • Jij hebt kennis met boekhoudkundige regels.
 • Al ervaring met ERP-systemen? Top!

wat ga je doen

Als financieel medewerker werk je veel zelfstandig. Elke dag ga jij met een lach op je gezicht naar het werk. Jouw proactieve houding zorgt voor een goede afronding van onderstaand takenpakket:

 • Indirecte kosten controleer en rapporteer jij. Jij bent ten slotte beheerder van de kas!
 • Maandafsluitingen en jaarafsluitingen staat jouw naam onder!
 • Jij ondersteunt met het samenstellen van budgetten en het berekenen van Transfer Prices.
 • De voorraad is KEY! Jij helpt jouw collega’s van voorraadbeheer. Ook help jij jouw management collega’s met rapportages.
 • Innovatie staat altijd bovenaan de agenda! Jij neemt deel aan verbeterprojecten. Tof, toch?!

waar ga je werken

Als financieel medewerker ga je werken bij een heus internationaal foodtechbedrijf. Op locatie in Roosendaal, die gaat verhuizen naar een nog te bouwen pand! Dit bedrijf staat bekend om snoepgoed in alle vormen en maten. De producten wereldwijd verkocht en van genoten. Ik durf te wedden dat jij thuis nu een zak snoep, chocola, nougat of kauwgom van ze hebt liggen! Jaarlijks produceren en verpakken ze zo’n 16 miljoen (!!) kilo aan snoep!
Dit bedrijf focust zich op jouw Employee Journey. Een goed begin is het halve werk! Wil je doorgroeien? Dan ben je hier van zeer welkom! Dit bedrijf is opgericht in 1862 en is sinds toen alleen maar aan het innoveren. Nieuwe smaken, looks, verpakkingen, meer mensen blij maken! Snoep jij mee aan het succes van dit lekkere bedrijf?

8+

8+Baanraders!

Deze klant scoort een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een echte aanrader dus.

Lees meer

sollicitatie

Voel jij je na het lezen van deze vacature ook zo energiek? Alsof je een hele zak snoep op hebt gegeten? Wat een lekker begin van het jaar zou het zijn een nieuwe baan als financieel medewerker te starten! Solliciteer dan snel en wij nemen sneller dan dit snoepgoed geproduceerd wordt contact met je op!

Het sollicitatieproces…

Nieuwsgierig naar de stappen die je maakt om te solliciteren? Bekijk hier wat je kan verwachten…

1 van 5

Je solliciteert

Yess! Je hebt een baan gevonden die bij je past. We bekijken jouw sollicitatie en checken of er een match is tussen jou, de baan én de werkgever.

2 van 5

We nemen contact op!

Je krijgt per mail of telefonisch een reactie. Ben je een match? Dan bespreken we je sollicitatie en je carrièremogelijkheden. Anders denken we mee over een andere passende baan.

3 van 5

Let’s meet!

Kennen we jou nog niet? Dan hebben we wat extra info nodig om je aan het werk te helpen. Dus maken we een afspraak voor een korte kennismaking.

4 van 5

Het sollicitatiegesprek

Spannend! Geen zorgen, wij plannen jouw sollicitatiegesprek in én geven tips zodat jouw voorbereiding op en top is. Jij gaat die sollicitatie rocken!

5 van 5

Je nieuwe baan

Whoohoo! Gefeliciteerd! Ook als je bent aangenomen zijn wij nog niet klaar met je ;) We bereiden je goed voor op jouw eerste werkdag. Zet ’m op!

Vragen of hulp nodig?

Heb je nog vragen over de functie of het bedrijf? Dat kan zeker! Je kan mij bereiken via telefoon, whatsapp of mail.

Judith & Nils

Intercedent

 • 0168-335010 / 06-13938769
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...