Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Werken bij Mercedes-Benz Financial Services betekent werken voor een A-merk, daarbij horen top medewerkers en managers! Mercedes-Benz Financial Services is een ambitieuze organisatie en wil in alles wat zij doet de beste zijn. Mercedes-Benz Financial Services is onderdeel van het internationale Daimler AG concern met het hoofdkantoor in Stuttgart (D). Mercedes-Benz Financial Services is in de Benelux een sterke speler op de automotive lease- en financieringsmarkt. Wij behoren tot de top in dit segment en bieden lease-, financierings- en verzekeringsproducten die ontwikkeld zijn voor alle merken binnen het Daimler concern.

Als Collection Officer ga jij je ontfermen over betalingen die nog moeten worden gedaan. Jij wordt dé expert op de werkvloer over alle openstaande rekening! Door jouw doortastende en meedenkende karakter zorg je ervoor dat zakelijke klanten hun openstaande rekeningen tijdig betalen door middel van onder andere betalingsregelingen. Daarnaast onderneem je acties om alle risico’s te beperken. Door jouw betrokkenheid en doelgerichtheid zorg je ervoor dat Mercedes-Benz zo min mogelijk verlies lijdt. Zo help jij dit mooie merk om aan de top te kunnen blijven schitteren!

Functie-eisen

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière of je ben nog studerende/net afgestudeerd en wil je graag werkervaring opdoen, dan is dit je kans. Jouw probleem oplossend vermogen, communicatievaardigheden en organisatievaardigheden zijn belangrijke competenties om deze functie tot een succes te maken. Je bent flexibel en kunt goed onderhandelen.

Verder Verwachten We Van De Collections Officer
  • een afgeronde HBO bachelor/master opleiding of studerende daarvoor, bij voorkeur in de richting bedrijfskunde/economie/rechten/finance;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • minimaal 24 uur beschikbaar op kantoortijden
Functie-voorstel
  • Wekelijkse uitbetaling van je salaris
  • Inschaling op basis van je ervaring: verdien tussen 13,27 en 17,32 per uur!
  • Je kunt GRATIS gebruik maken van onze trainingstool GoodHabitz
  • Reiskosten vergoeding
  • Werken op basis van jouw eigen beschikbaarheid
  • Werken bij één van de grootste automerken van de wereld
5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...