Loading ...

Job content

Informatie Analist BPO

Zoek jij een nieuwe veelzijdige uitdaging als informatie analist en beschik je over een technische achtergrond? Dan ben jij de Informatie analist die wij zoeken!


Over Visma | Raet

Werken bij de grootste IT en BPO dienstverlener in HR van Nederland, werken met de modernste technieken, goede arbeidsvoorwaarden, inspirerend leiderschap, werken met professionele collega’s, een baan met doorgroeimogelijkheden in je vakgebied, werken in een omgeving die nooit stil staat. Dat is werken bij Visma | Raet.

Met decennia ervaring in HR was Visma|Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde en een volledig geïntegreerd aanbod van HR software en services bood. Elke dag maken 1,7 miljoen mensen gebruik van onze software om hun HR-zaken te regelen.

Binnen Visma | Raet als organisatie is BPO een belangrijk onderdeel. Een groot aantal klanten vertrouwt hun HR en Payroll administratie aan ons toe. Excellente en efficiënte dienstverlening met gebruikmaking van de door ons als marktleider zelf ontwikkelde software en services staan hierbij voorop.
In Amsterdam zoeken wij een Informatie analist die ons gaat helpen onze klanten verder te laten groeien in hun bedrijfsdoelstellingen.

Werken als Informatie Analist bij Visma | Raet betekent werken met 500 collega HR- en Payroll Professionals en gelieerde IT-professionals binnen het bedrijfsonderdeel BPO.


Wat ga je doen?

Je bent een kritische en gedreven professional die graag kennis overdraagt aan collega’s. Je bent een Informatie Analist en je hebt graag klantcontact. Je hebt ervaring in de HR dienstverlening. Analyseren en snel schakelen zijn vaardigheden waar jij plezier in hebt en goed in bent

Ons team bestaat uit technisch onderlegde professionals die graag hun kennis met elkaar delen. In dit team zal jij verantwoordelijk zijn voor onze corporate klanten.


HR gegevens vormen de basis voor veel operationele processen en systemen. Via onze oplossingen ontsluiten wij middels API’s en bestandsleveringen de HR gegevens daarom naar de vele systemen van de klant. Van toegang tot bedrijfssystemen tot het plannen van uren, zonder de personeelsgegevens is dit niet mogelijk en staat het werk van onze klanten stil. Jouw werk is daarom van cruciaal belang voor de business continuïteit van onze klanten.


Samen met jouw collega’s ben je namelijk verantwoordelijk voor het beheer van het HR interfacing landschap voor onze klanten. Je adviseert gevraagd en pro-actief over wijzigingen en optimalisaties; bent in de lead bij de analyse van incidenten en coördineert de vele implementaties en wijzigingen die plaatsvinden in het landschap. Daarbij werk je samen met verschillende product consultants en developers aan een totaaloplossing voor de klant.


Snel stappen maken in je ontwikkeling en carrière?

We bieden je een uitdagende en dynamische omgeving. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. En heb je een goed idee? Zie je iets dat volgens jou beter kan? Als jij enthousiast bent en een goede onderbouwing kan geven dan wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond.


Dit heb je ervoor nodig

Je bent proactief, gedreven, betrouwbaar en je kunt uitstekend samenwerken, multitasken en werken met deadlines. Je bent een Informatie Analist die op slimme en deskundige wijze klanten verder helpt bij de integratie van onze software en services.

Verder beschik je over;

 • HBO Werk- en denkniveau

 • 3-5 jaar ervaring op het gebied van klantvragen vertalen

 • Technische achtergrond

 • Ervaring met API’s, Interfacing, SQL en Single Sign on

 • Je hebt een lean mindset, neemt initiatief tot verbetering van de dienstverlening en de onderliggende processen en zoekt daarin de samenwerking op. Hiermee draag je bij aan de kwaliteitsverbetering van onze processen en ons team

 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, benodigd voor goed klantcontact en goede coaching van collega’s

 • Je hebt een servicegerichte instelling en bent accuraat


Dit kun je van ons verwachten

 • Een rol met impact in een internationaal werkende, snel veranderende organisatie

 • Een carrière pad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende

 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak

 • Een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief

 • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van ervaring) tot 5246 euro aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • De mogelijkheid om parttime (32 uur) en in overleg flexibel te werken. (op dit moment werken wij volledig vanuit huis ivm COVID-19)

 • Een thuiswerkregeling waarbij het jouw werkplek thuis aan niets ontbreekt


Wat je ziet is wat je krijgt.

We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je bij Visma | Raet stappen kunt maken in je ontwikkeling en carrière. De BPO markt is flink in beweging en op zoek naar vernieuwingen. Naast je inzet van je opgedane ervaring en competenties kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en veel kennis opdoen van moderne HR & Payroll Oplossingen. Je werkt tenslotte bij de vernieuwer en marktleider op dit gebied in Nederland.


Meer weten of trek gekregen?

Rechtsboven zit de knop der knoppen! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sander Dirks (Talent Acquisition Business Partner) via +31 6 46031544 en sander.dirks@visma.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij vullen deze vacature in zonder tussenkomst van externe bureaus.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...