Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat jij doet

Jij bent als functioneel beheerder verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van verschillende kritische applicaties binnen de gemeente. Hierbij biedt je ondersteuning en uitleg aan gebruikers en kun je hierbij goed schakelen tussen verschillende niveaus binnen een gemeentelijke omgeving. Je gaat de uitdaging aan om de applicaties van opdrachtgevers op een juiste manier te implementeren en verder te ontwikkelen. Tijdens je werkzaamheden werk je vooral met Centric Suite, Raet, PIMS, Pink Roccade iSamenleving, ect. Als functioneel beheerder ben jij dé linking pin tussen de gemeente, ICT-afdeling en leveranciers van IT-diensten. Je voert hierbij taken uit op het gebied van gebruiksbeheer (ondersteuning bieden in het gebruik van de applicaties) en wijzigingsbeheer (het assisteren van wijzigingsverzoeken). Je onderkent hierbij informatiebehoefte en vertaalt deze naar functionaliteiten. Hiernaast stel je functionele specificaties en implementatieplannen op en adviseer je bij het verbeteren van processen en maak je hierbij de vertaalslag naar de systemen.

Ben jij het?

Heb jij een sterke affiniteit met de techniek rond applicaties, infrastructuur en de samenhang daartussen? Ben je op zoek naar een uitdaging en heb je enige kennis en ervaring met het implementeren en beheren van informatiesystemen? Lees dan snel verder en kijk of je ook aan de volgende eisen voldoet:- Je hebt een proactieve houding: Je hebt ambitie en durft bij verschillende opdrachtgevers te laten zien wat je kunt: Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen: Je hebt hbo werk- en denkniveau: Je hebt een opleiding gevolgd met een ICT component: Ervaring met BISL, ITIL en ASL is een pre: Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk: Je hebt ervaring met geautomatiseerde informatie-uitwisseling tussen systemen binnen het sociale domein: Je bent gestructureerd en je kunt goed plannen: Je neemt initiatief en bent leergierig: Je kunt projectmatig werken en je kunt hierbij goed prioriteiten stellen: Je deelt graag je kennis met anderen.

Wat wij bieden

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

Waar jij werkt

Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als functioneel beheerder en een belangrijke rol in te nemen bij het volledig vernieuwen van het ICT landschap. Daarbij participeer je onder andere in ons ERP en WMS project. Daarnaast is het mogelijk om je door te ontwikkelen als iPaaS specialist binnen de organisatie. Je krijgt een rol in onze laagdrempelige, internationale organisatie, met ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Tevens bieden wij een goede marktconforme beloning. Indien je in dienst treedt bij de opdrachtgever krijg je in eerste instantie een jaarcontract, bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55ict
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...