Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Wil jij als geneeskundestudent een waardevolle invulling geven aan jouw wachttijd? Kom dan klinische ervaring opdoen en bouw aan jouw netwerk binnen Amsterdam UMC!

Wat ga je doen

De wachtlijsten met patiënten in afwachting van een operatie lopen als gevolg van Covid-19 op, zo ook in Amsterdam UMC. Daarom starten wij met Operatie schouder aan schouder: een initiatief om meer uitgestelde zorg mogelijk te maken en de samenwerking tussen verpleegkundigen en toekomstig artsen te bevorderen. Hier kunnen wij jouw medische kennis als geneeskundestudent goed bij gebruiken!

AlsKlinisch Verpleegkundig Ondersteuner (KVO) op de afdeling Orthopedie ben je als geneeskundestudent onderdeel van het verpleegkundig team en heb je dagelijks patiëntencontact. Je volgt een speciaal ontworpen scholingsprogramma van vier dagen, waarin je getraind wordt om verpleegkundigen te ondersteunen bij diverse taken en werkzaamheden. Gedacht kan worden aan het meten van vitale parameters, assisteren bij verpleegkundige handelingen, bloedafname middels venapunctie en wondzorg, maar bijvoorbeeld ook anamneses afnemen, risicoscreening en nazorg inventariseren. Dit alles om onze verpleegkundigen waar mogelijk te ondersteunen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste geneeskunde studenten die in de afrondende fase zijn van de bachelor geneeskunde of die deze net hebben afgerond en flexibel 24-32 uur per week inzetbaar zijn.

Wat we van je verwachten

  • Je bent enthousiast om te werken op een verpleegafdeling en hebt enige ervaring binnen een ziekenhuis/zorginstelling;
  • Je bent geneeskundestudent in de afrondende fase van je bachelor/met een afgeronde bachelor wachtend op je co-schappen;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor ten minste drie diensten per week (voor dag-, avond-, nacht en weekenddiensten) en bij voorkeur voor zes maanden (vier of vijf maanden is ook bespreekbaar). Meer inzet en langere inzet is een pre!
  • Je bent communicatief vaardig, niet bang om initiatief te tonen, en gericht op samenwerking.

Waar ga je werken

Amsterdam UMC is een academisch centrum waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs geïntegreerd zijn en waar het altijd om mensen draait. Wij bieden hoogcomplexe zorg binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Als Klinisch Verpleegkundig Ondersteuner ga je aan de slag op de op deafdeling Orthopedie. Hier worden bijvoorbeeld patiënten opgenomen met een gecompliceerde beenbreuk na een ongeval, die een zeer uitgebreide oncologische operatie moeten ondergaan of in aanmerking komen voor een complexe heup, voet- of enkel operatie.

De afdeling kenmerkt zich door een uiteenlopende patiëntenpopulatie die zich vooral richt op academische orthopedie. Het specialisme orthopedie kent de volgende speerpunten; wervelkolomchirurgie, complexe prothesiologie, oncologische orthopedie, orthopedische traumatologie, sport, voet- en enkelchirurgie. Daarmee zijn wij een van de vier ziekenhuizen die zorg en behandeling bieden aan oncologische orthopedische patiënten. Wij zien veel patiënten die elders niet verder geholpen kunnen worden en zorgen bijvoorbeeld ook voor (internationale) topsporters. Als medewerker van deze afdeling ben jij een belangrijke schakel in de keten van zorg.

Wij streven ernaar om de kwaliteit van zorg hoog te houden en jij denkt actief mee over nieuwe ideeën en oplossingen om de zorg continue te verbeteren. Op de afdeling doen wij een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid in de uitoefening van de functie en hoe wij met elkaar samenwerken.

De afdeling Orthopedie is een afdeling met een goede werksfeer met veel gezelligheid, enorme flexibiliteit, wederzijds respect en gezamenlijke verantwoordelijkheid maar waar zeker hard gewerkt wordt. Samenwerking is belangrijk en iedereen is altijd bereid elkaar te helpen. Wij zorgen hier als team voor onze patiënten.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Je komt via het flexbureau van Vumc in dienst bij de afdeling orthopedie Amsterdam UMC locatie AMC.

  • Wij bieden een 0 – uren contract volgens CAO UMC schaal 5, trede 0 (+vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
  • Op onregelmatige tijden en op zon- en feestdagen krijg je een onregelmatigheidstoeslag (ORT) uitbetaald;
  • Je volgt (betaald) een speciale training/scholing in voorbehouden en risicovolle handelingen en krijgt voor het aftekenen van deze handelingen een certificaat;
  • Kennis maken en meedraaien met het reilen en zeilen in het Amsterdam UMC en op een verpleegafdeling. Je kunt ervaring opdoen in een UMC, een dynamische multidisciplinaire setting;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld deel te nemen aan een ontwikkelingsaanbod middels aangeboden masterclasses gegeven door verpleegkundigen, hoogleraren, medisch specialisten, zorgbestuurders.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op https://werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden/.

Amsterdam UMC heeft een open cultuur. Dit betekent dat wij hopen dat iedereen zich welkom voelt bij onze organisatie en dat wij streven naar het bieden van gelijke kansen aan iedereen. Wij nodigen dan ook alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren op deze vacature.

Laten we kennis maken

Heb je vragen? Mail dan naar schouderaanschouder@amsterdamumc.nl of bel Lieke Stoelers via telefoonnummer: 06- 16 48 40 91.
Voor inhoudelijke informatie over de afdeling kun je terecht bij Mariëlla Hoogendoorn, Hoofdverpleegkundige, via telefoonnummer: 020 – 56 68 878.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Een screening en/of medische onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

Bij gebleken gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...