Number of recruitment: 1

Position: Official staff

Job type: Full time

Salary: Negotiate

Education: University

Experience: 3 year

Loading ...

Job content

Wees het hart van fondsenwerving van Street Child Nederland!

Street Child Nederland is op zoek naar een ervaren Grants Manager om de groei van Street Child in Nederland voort te zetten met een sterke focus op partnerschappen met stichtingen en institutionele donoren. Street Child Nederland, een van de 8 Europese leden van de Street Child groep, draagt bij aan de ontwikkeling van het wereldwijde fondsenwervingsnetwerk van Street Child. De Grants Manager Nederland bevindt zich in het hart van onze fondsenwerving en zal een vitale rol spelen in het bereiken van deze ambitie. Als zodanig werk je nauw samen met ons Europese fondsenwervingsteam, gevestigd in onze hubs in Barcelona en Londen. De Grants Manager Nederland leidt het schrijven van voorstellen en faciliteert het werven van stichtingen en institutionele donoren op een manier die zowel inkomsten genereert als een authentieke verbinding bevordert met het werk van onze lokale partnerorganisaties. De positie is ontworpen voor in Amsterdam of de Randstad, maar ook zal het af en toe nodig zijn om af te reizen naar onze kantoren in Barcelona en Londen. Street Child is een buitengewoon dynamische- en snel veranderende NGO omgeving - we zoeken iemand die deze cultuur en kansen omarmt.De belangrijkste verantwoordelijkheden:

Het definiëren en implementeren van de Nederlandse strategie voor het schrijven van subsidies in lijn met het Europese fondsenwervingsplan van Street Child.

Het verkrijgen van financiering van verschillende Nederlandse stichtingen en institutionele donoren en het mobiliseren van de financiering voor de projecten van onze lokale partners in Afrika en Azië.

Het leiden van het onderzoek, schrijven en indienen van subsidievoorstellen in lijn met de eisen van donoren.

Investeren in en ontwikkelen en uitbouwen van langdurige partnerrelaties in nauwe samenwerking met onze lokale projectpartners en het wereldwijde programmateam.

Het opbouwen en onderhouden van belangrijke netwerken op het gebied van filantropie, internationale ontwikkeling en noodhulp in Nederland.

Leidinggeven aan een klein Nederlands team voor het schrijven van subsidievoorstellen.

Het ondersteunen van andere Nederlandse fondsenwervingskanalen zoals individuele donateurs, evenementen of onze eigen communicatieactiviteiten.

Het benutten van kansen om fondsenwervingsmogelijkheden op Europees niveau te vergroten en gebruik te maken van samenwerkingen.Jouw profiel:

Je kunt jezelf identificeren met de waarden en doelen van Street Child.

Je hebt ervaring in accountmanagement, stichtingen of institutionele fondsenwerving, en goede kennis van het schrijven van voorstellen, idealiter in de internationale ontwikkeling of humanitaire hulp.

Je hebt een sterk netwerk in Nederland.

Je hebt Nederlandse taalvaardigheden op moedertaalniveau, uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie in het Nederlands en Engels om het publiek van uw projectvoorstellen te inspireren en te overtuigen.

Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Vermogen om medewerkers en vrijwilligers aan te sturen.

Academisch niveau in een relevant vakgebied.

Je bent een zelfstarter, die houdt van werken met een hoge mate van autonomie, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest in een interculturele omgeving.

Je hebt een gestructureerde, onafhankelijke en analytische manier van werken met oog voor detail, een sterke financiële nauwkeurigheid en integriteit.

Je bent bereid om af en toe te reizen.Ons aanbod:

Een veeleisende en zinvolle baan met brede verantwoordelijkheid en grote creatieve vrijheid in een jong en ambitieus team.

De mogelijkheid om de organisatie door een nieuwe groeifase te leiden en direct vorm te geven aan de toekomst van onze organisatie in Nederland.

Werkplek in een echt internationale omgeving die wordt gekenmerkt door grote betrokkenheid en een hoge teamgeest.

Een competitief salaris en voordelen in overeenstemming met ervaring en in lijn met de industrie (38k-45k EUR per jaar).

Flexibele werktijden en mogelijkheid tot werken op afstand.

Fulltime dienstverband, maar we zijn bereid om andere regelingen te bespreken.Street Child en Safeguarding:

Street Child zet zich in voor de bescherming van de gemeenschappen die we dienen, onze partners, onze vrijwilligers en ons personeel.  

Als onderdeel van deze toewijding aan bescherming, zal elk aanbod van tewerkstelling onderworpen worden aan referenties en gepaste achtergrondcontroles, inclusief een controle bij het strafregister. Street Child neemt ook deel aan het Inter Agency Misconduct Disclosure Scheme. In overeenstemming met deze regeling zullen we informatie opvragen bij de vorige werkgevers van sollicitanten over eventuele bevindingen van seksuele uitbuiting, seksueel misbruik en/of seksuele intimidatie tijdens het dienstverband, of incidenten die werden onderzocht toen de sollicitant uit dienst ging. Solliciteren: 

Street Child waardeert diversiteit en verwelkomt sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen, ongeacht hun ras, geslacht, handicap, religie/geloof, seksuele geaardheid of genderidentiteit, of leeftijd.  

Om te solliciteren, stuur je je sollicitatiebrief en CV (in het Engels) naar foundations@street-child.org. Sollicitaties zullen op doorlopende basis worden beoordeeld, dus geïnteresseerde kandidaten worden aangemoedigd om vroeg te solliciteren.

Loading ...
Loading ...

Contact Information

Contact: Anne Rinket

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...