Gymdocent 33 uur Baarn

Nationaal Bureau Sport Stimulering

View: 106

Update day: 09-05-2023

Location: Baarn Utrecht

Category: Other

Industry: Spectator Sports

Job type: Contract

Loading ...

Job content

Als gymdocent vind jij het geweldig om te werken met kinderen en leerlijnen te vertalen naar toffe activiteiten. Wij vertrouwen op jouw frisse blik en zijn benieuwd naar je creatieve ideeën. Neem jij graag initiatief in je werk en zoek je een werkplek waar je jezelf zowel als professional als op persoonlijk verder kunt ontwikkelen? Dan ben je bij Sportdocent aan het juiste adres!
 • Je werkt 33 uur in de week, verdeeld over de maandag tot en met vrijdag;
 • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van de gymlessen, waarbij het allerbelangrijkste is dat de leerlingen het iedere keer weer een feestje vinden om jouw gymlessen te volgen;
 • Je zorgt voor de overdracht met collega’s en maakt leerlingenbeoordelingen voor rapporten.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en periodiek een barbecue op ons mooie hoofdkantoor in Baarn;
 • Misschien kom jij erachter dat je meer wil doen op het gebied van kleuters, voetbal, tennis of activiteitenontwikkeling. Of dat je het bewegingsonderwijs van Sportdocent naar een hoger plan wil tillen met jouw creatieve ideeën. Meerdere collega-gymdocenten zijn binnen Nationaal Bureau Sport Stimulering doorgegroeid naar dergelijke (neven)functies, waarbij ze ook voor bijvoorbeeld Sportivun en NBSS actief zijn;
 • De kans om ervaring op te doen op verschillende scholen en schooltypen;
 • Een plekje in de Vakgroep bewegingsonderwijs Sportdocent. We brengen al onze gymdocenten samen in een soort interne vaksectie. Van daaruit word je begeleid, kun je sparren met collega’s en volg je bijscholingen.
 • Je hebt een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads bevoegdheid;
 • Je bent vrolijk en enthousiast, en weet dit over te brengen op je leerlingen;
 • Je bent ambitieus en proactief. Bij ons krijg je alle ruimte om eigen ideeën in de praktijk te brengen, maar die ruimte moet je wel zelf pakken!
Hiervoor Zetten We Drie Merken In, Te Weten NBSS, Sportivun En Sportdocent

Om uit te leggen waarom je absoluut bij ons zou willen werken, is het belangrijk kort toe te lichten wie we zijn en wat we doen. Sportdocent is een initiatief van Nationaal Bureau Sport Stimulering. Bij Nationaal Bureau Sport Stimulering zetten we ons in om sport in Nederland te stimuleren en professionaliseren, in de breedste zin van het woord.
 • Vanuit NBSS ondersteunen en ontlasten we gemeenten binnen de uitvoering van het sport-, sociaal en maatschappelijk beleid.
 • Sportivun richt zich op het organiseren van een heleboel verschillende sport- en beweegactiviteiten, zoals sportkampen, sportdagen, sportclinics en sportieve kinderfeestjes. Ook helpen we met Sportivun sportverenigingen, zowel in de praktijk (bijvoorbeeld trainingen verzorgen) als op bestuurlijk vlak.
 • En bij Sportdocent - waar jij voor komt te werken - verzorgen we gymlessen en sportactiviteiten in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs, evenals de kinderopvang.
Voor Sportdocent zijn we op zoek naar een enthousiaste gymdocent, die in de regio Baarn voor 33 uur per week gymlessen verzorgt op verschillende basisscholen. Dit betreft een aanstelling voor het schooljaar 2021-2022, met de intentie om je contract te verlengen.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...