Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Zo werk jij

Kortom, Je Bent Er Als GZ-psycholoog Door

Voor wie jij er bent. Patiënten met complexe psychiatrische problematiek, waarbij verslaving vaak op de voorgrond staat. Als GZ-psycholoog ben je goed in het contact leggen en onderhouden met de patiënten. En onderzoek je de mogelijkheden om de patiënten op de juiste manier te behandelen.
 • regiebehandelaar te zijn voor patiënten die zijn opgenomen op de afdeling neuropsychiatrie & verslaving, waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor het opstellen van behandelplannen en te zorgen voor integraliteit van het behandelproces.
 • kortdurende psychotherapeutische behandeling uit te voeren volgens stoornis specifieke behandelrichtlijnen, zowel individueel als in groepen
 • actief te participeren in het intakeproces van nieuwe patiënten.
 • coaching en advies te geven, aan de verpleegkundige teams, met betrekking tot de omgang en dynamiek met deze patiënten.
 • vanuit je eigen expertise advies te geven aan het team ten aanzien van behandeling en/of diagnostiek van de patiënten.
 • deel te nemen aan de multidisciplinaire teamvergaderingen.
Binnen deze tijdelijke functie werk je nauw samen met collega regiebehandelaren (klinisch neuropsycholoog, GZ-psycholoog, verslavingsartsen, psychiaters) en een verpleegkundig team. Ook kom je te werken in een hechte en ambitieuze psychologenvakgroep. Daarnaast is er nog een ambulant team.

Functie-eisen

Jouw kwaliteiten

Ook Heb Je Voor Deze Baan

Je bent ambitieus en gedreven, zo draag je op een proactieve en positieve manier bij aan de doorontwikkeling van het team/behandelaanbod. Daarnaast ben je evenwichtig en sta je stevig in je schoenen.
 • een (bijna) afgeronde opleiding tot gz-psycholoog.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • affiniteit/ervaring met de doelgroep, patiënten met (ernstige) psychiatrische alsook cognitieve problematiek.
 • een herstelgerichte visie op zorg en bij voorkeur ervaring met CGT en /of EMDR.
Functie-voorstel

Wij zorgen voor jou

Ook Kun Je Als Gz-psycholoog Bij GGz Centraal Rekenen Op

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan.
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16- 24 uur per week, per ingaande van 1 december 2022 tot 1 juni 2023.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Binnen de regio Gooi en Vechtstreek geven we bewust de regie terug aan de inhoudelijk experts. Vernieuwing en ontwikkeling van de zorgprogramma’s zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse werk. Dit draagt bij aan de kwaliteit van zorg én aan een positief werkklimaat waarbij collega’s hun enthousiasme en kwaliteiten optimaal kunnen inzetten. Deze visie komt ook duidelijk naar voren bij regio overstijgende initiatieven. Juliana-Oord is een bovenregionaal centrum voor neuropsychiatrie en verslaving, en is met haar ligging in de bossen en heidevelden bij uitstek geschikt om de gezondheid te bevorderen in de breedste zin van het woord. Op Juliana-oord zijn er drie opname afdelingen waar patiënten gemiddeld 8 weken verblijven: neuropsychiatrie, psychiatrie en verslaving en (net geopend) cognitieve training en herstel. Afhankelijk van je interesses en affiniteit kunnen we samen bekijken op welke afdelingen je werkzaam zult zijn.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of mail dan met Mirjam van Tricht (Klinisch neuropsycholoog) via +035 5390411 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Jan Willem Pijpers (Projectleider Juliana-Oord) via +31 6 30646100. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...