Job type: Vaste baan

Loading ...

Job content

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers in de geestelijke gezondheidszorg (centrum van Amsterdam) ben ik op zoek naar een Verpleegkundige (HBO) die ervaring heeft binnen de complexe zorg, acute psychiatrie, een crisisdienst of al eens gewerkt heeft op een intensive care.

Bij deze opdrachtgever worden cliënten tijdelijk opgenomen die door psychiatrische en/of verslavingsproblematiek extra hulp en ondersteuning nodig hebben. Meestal gaat het om complexe problemen van psychotische of depressieve aard, mogelijk in combinatie met een verslaving. Bij de cliënt ontbreekt grotendeels de motivatie of bereidheid om behandeling toe te laten. De opnameduur varieert van enkele dagen tot maximaal 3 maanden. Er zijn zowel open, besloten als gesloten afdelingen en verschillende gespecialiseerde afdelingen. Jij komt te werken op de tijdelijke overbruggingsafdeling, de afdeling intensive care met 10 gesloten bedden.

  • Tijdelijke overbruggingsafdeling
  • Korte opnamekliniek
  • Dagbehandeling
  • Vrouwenafdeling

Je werkt nauw samen met de SPA (spoedeisende psychiatrie Amsterdam) op het gebied van triagering. De organisatie biedt tijdelijke opvang en gedwongen opnames in geval van plaatsgebrek op de GGZ opnameafdelingen in Amsterdam.

Functie eisen

  • Je bent HBO Verpleegkundige
  • Minimaal twee jaar ervaring in de acute psychiatrie
  • Je kunt goed relativeren (ook humor), bent fysiek en mentaal weerbaar en je weet te de-escaleren wanneer je met verbaal en fysiek geweld van cliënten wordt geconfronteerd
  • Je bent flexibel in diensten en kan goed omgaan met stressvolle situaties
  • In het bezig van een geldig VOG (vraagt Maandag voor je aan)

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp 0682132558.

Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...