Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Ben jij gediplomeerd helpende met een passie voor de ouderenzorg? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Je weet pas hoe een echt thuis voor onze bewoners voelt door goed naar onze bewoners te kijken en te luisteren. Daardoor weet je wat mevrouw prettig vindt bij het aan- en uitkleden en in welke kleding zij zich op haar mooist voelt. Je voelt ook naadloos aan of meneer zich goed voelt of zich ergens druk over maakt en waarom. Dat een andere bewoonster graag hetzelfde jasje als de huishoudelijk verzorgers aantrekt en af en toe met plezier meehelpt. Je helpt even met aardappels schillen, een boodschap halen of de was doen. Zo blijven mensen langer zelfredzaam, en kunnen we samen hun kwaliteit van leven zo goed mogelijk houden.

Je richt je op de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften (ADL) van de bewoners en je werkt ondersteunend aan de IG-er. Je houdt je bezig met huishoudelijke werkzaamheden en beperkte, algemene lichamelijke verzorging, zoals het verzorgen van wasgoed en huis(raad), het assisteren van maaltijdbereiding en het helpen bij het aan- en uitkleden. De verleende zorg registreer je in het zorgdossier. Je observeert nauwlettend, signaleert wijzigingen in gesteldheid en gedrag van de bewoner(s) en rapporteert dit aan de locatiemanager. Ook neem je actief deel aan werkbesprekingen. In alles wat je doet staat het welzijn van de bewoner voorop. Je ziet hierin vooral mogelijkheden en weinig beperkingen.

Wat neem je mee?
  • Een afgeronde opleiding Zorg en Welzijn niveau 2 is een harde eis;
  • Je hebt affiniteit met ouderen met een vorm van geheugenverlies;
  • Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden;
  • Je hebt inlevingsvermogen, bent behulpzaam, alert en geduldig.
Arbeidsvoorwaarden:
  • Volgens de CAO VVT word je afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 30 met een salaris van €1.863,09 tot €2.631,63 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • Je ontvangt een eindejaarsuitkering en een goed pensioen bij PFZW;
  • Met onze Dagelijks Leven Academy is er aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling;
  • Als medewerker van Dagelijks Leven krijg je (fiscale)korting op het kopen van een nieuwe fiets, computer, laptop tablet, telefoonabonnementen en sportabonnementen;
  • Ook hebben wij een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen.
Solliciteren: zo werkt het!

Let op: Het kan het zijn (bij het ontvangen van de juiste en/of veel sollicitaties) dat deze vacature eerder sluit dan de genoemde sollicitatie deadline.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Solliciteren

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...