Hosting Linux Beheerder

BlueTrail

View: 129

Update day: 01-11-2023

Location: Utrecht

Category: Serving / Cleaner / Maids PG / PB / Reception Event Other

Industry:

Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Het Infrabedrijf bevat een aantal productlijnen voor het leveren van ICT-diensten en levert servers, platformen en software conform een IaaS-, PaaS- en SaaS-model. Ook innoveert, ontwikkelt (life-cycle) en beheert het Infrabedrijf de soft- en hardware gericht op infrastructuur, datacenter en cloud-technologieën.
De omgeving kenmerkt zich door een hoge mate van complexiteit veroorzaakt door de hoge eisen op het gebied van op kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging.
We zoeken een Linux systeembeheerder die gewend is te werken in een omgeving waar beschikbaarheid en data-integriteit cruciaal is. De functie valt binnen de productlijn Oracle & Linux. De productlijn ondersteunt het werk van de collega’s van de Nationale Politie met een professionele instelling en een 24×7 dienstverlening.

Doelstelling
De Linux beheerder houdt zich bezig met de operationele zaken die betrekking hebben tot technisch serverbeheer, interactie met de applicaties en onderhouden en (door)ontwikkelen van de Linux infrastructuur. Hiernaast fungeer je als een schakel tussen de andere platformen, om optimale samenwerking te bewerkstelligen.
Er wordt van je verwacht dat alle activiteiten rondom het Hosting Linux beheer je eigen zijn. Hierbinnen neem de deel in de itil processen (oa. incident, change en problem), werk je mee binnen projecten, adviseer je technisch applicatiebeheer (DevOps) en neem je deel per tourbeurt aan consignatiediensten. Ook buiten het team kan je je weg vinden, om met het InfraBedrijf snel en betrouwbare dienstverleningen te leveren.
Je werkt in een team van Linux hosting-ontwikkelaars/beheerders en je kunt goed samenwerken met je teamgenoten.

Verantwoordelijkheden
Circa 50% van de tijd ben je bezig met (pro- en re-actief) dagelijks beheer en changes. De overige 50% zal bestaan uit beheergerelateerde en/of projectwerkzaamheden.
Je bent in staat om deze op basis van de reeds bepaalde kaders zelfstandig te sturen en uit te voeren. Je bent een senior en in staat je collega’s te coachen en ondersteunen waar nodig. De ideale kandidaat is communicatief, stressbestendig, kan snel schakelen en staat stevig in zijn schoenen

Vakmatige Taken
Ondersteuning en uitvoeren van het dagelijkse beheer op systemen, incidenten oplossen, het maken van impactanalyses, het uitvoeren van changes, systemen inrichten, opstellen van procedures en documentatie, het analyseren van problems en het meedraaien in piketdiensten.

Contacten
Voornamelijk interne contacten.

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:


 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een geldige RHCE certificering voor Red Hat Enterprise Linux v6 of hoger.
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met Red Hat Enterprise Linux 6 en/of hoger.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:
 • Je hebt kennis van en werkervaring met openLDAP en RH IDM (freeIPA).
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar, bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Puppet.
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar, bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Red Hat Satellite Server versie 6 (Deployment).
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met scripting (bash en Python).
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als senior systeembeheerder of vergelijkbaar, binnen grote (1000+), politiek gevoelige organisaties.
 • Je hebt fundamentele en aantoonbare kennis van/werkervaring met ITIL en Agile werkvormen.

Competenties:
 • Leervermogen - Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie.
 • Samenwerken - Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat.
 • Betrokkenheid - Identificeert zich met en voelt zich nauw betrokken.
 • Resultaatgerichtheid - Maakt een vertaalslag van doelen naar beoogde resultaten en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren. Toont zich aanspreekbaar op resultaten.
 • Creativiteit - Bekijkt vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Komt tot originele, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën of oplossingen voor problemen die met de functie verband houden.
 • Accuratesse - Werkt nauwkeurig en zorgvuldig, heeft oog voor detail en maakt weinig fouten.
 • Klantgerichtheid - Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in.
 • Stressbestendigheid - Blijft effectief presteren onder hoge werk- en tijdsdruk, bij tegenspel en druk door anderen en in onzekere omstandigheden.

Wat krijg je er voor terug?

Referentienummer: 2021-03256
Omgeving: Driebergen
Startdatum: 01 oktober 2021 (let op: screeningsperiode van ca. 6-15 weken voorafgaand)
Einddatum: 30 september 2022
Optie op verlenging: Ja tot 30 september 2023
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: woensdag 04 augustus om 18.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

 • Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
 • Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
 • Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
 • Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...