Hovenier, Laren (NH)

HoveniersVacature

View: 111

Update day: 07-05-2023

Location: Laren Noord-Holland

Category: Other

Industry: Farming

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Het bedrijf

Het hoveniersbedrijf werkt in heel Nederland aan tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie en exclusieve tuinen. Ze zijn gespecialiseerd in het combineren van hout en metaal en zorgen daarmee voor de meest unieke ontwerpen. Het hoveniersbedrijf focust zich voornamelijk op het leveren van kwaliteit. Dit doen ze door hun vakkennis, ervaring en passie voor het vak in te zetten. Samen met de klant zorgt het hoveniersbedrijf ervoor dat de ideeën altijd perfect uitgewerkt worden door middel van 2D en 3D-simulaties. Vervolgens zorgen ze ervoor dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen. Als kers op de taart bieden ze de mogelijkheid om tuinen na de aanleg te blijven onderhouden.

De baan

Het hoveniersbedrijf is op zoek naar een ervaren hovenier voor de tuinaanleg en tuinonderhoud. Het bedrijf is werkzaam in heel Nederland, maar je komt voornamelijk te werken in de regio Laren/Hilversum en Apeldoorn/Beekbergen. Als hovenier verricht je verschillende werkzaamheden, zoals maaien, snoeien, schoonmaken, planten en bomen controleren en vijvers aanleggen. Je moet ook hier en daar de klant kunnen adviseren waar nodig om samen een prachtig resultaat neer te zetten. Het is van belang dat je goed in teamverband kunt werken, maar ook dat je goed zelfstandig kan werken. Samen met je team doe je er alles aan om de projecten van het begin tot het eind neer te zetten en daarvoor ben je bereid om eventuele overuren te maken.

Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E is een pré);
  • Je kunt vanaf 2D en 3D-tekeningen lezen en werken;
  • Je kunt zelfstandig werken in aanleg en onderhoud;
  • Je kunt goed plannen;
  • Je werkt nauwkeurig en bent representatief.
Wij bieden
  • Een leuke en afwisselende functie;
  • Een gezellig team met een fijne werkomgeving;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Werk in de buitenlucht.
Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Manon Broersen op telefoonnummer 0341-437033. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...