HR Adviseur

Translink

View: 106

Update day: 07-05-2023

Location: Amersfoort Utrecht

Category: Serving / Cleaner / Maids PG / PB / Reception Event Other Insurance

Industry:

Job type: Voltijds

Salary: €3.000 - €4.000 per maand

Loading ...

Job content

Opleiding: Een afgeronde hbo-opleiding HRM
Ervaring: Minimaal 3 jaar in een operationele HR-functie
Kennis: Arbeidsvoorwaarden + wet- & regelgeving
Persoon: Je bent proactief, een vraagbaak voor collega’s en kwaliteitsgericht

WAT JE GAAT DOEN?

Om de HR-dienstverlening te versterken zoeken we een HR Adviseur die zich gaat richten op de operationele aspecten van onze HR-dienstverlening. Hierbij ondersteun en adviseer je de organisatie o.a. op het gebied van verzekeringen, pensioen, salarishuis, arbeidscontracten, fiscale en juridische zaken. Je zet je in om onze kernwaarden: zelfregie, samenwerken en wendbaarheid binnen de organisatie te stimuleren.

Betalen in het OV ondergaat de komende jaren een grote verandering. In de bus, de trein, de tram en de metro: kun je straks óveral in Nederland in- en uitchecken zoals jij dat wilt. Gewoon met je betaalpas, creditcard of met je mobiel. We gaan 60.000 poortjes, paaltjes en kaartlezers voorzien van de nieuwste techniek. In dit proces heeft HR een belangrijke rol.

Je maakt onderdeel uit van de unit Business support dat bestaat uit de teams Communicatie, Facility & Ontvangst en HR. Je werkt primair samen met je vier HR-collega’s. Het team bestaat uit een HR-support medewerker, twee Sr. HR Adviseurs en een Teamlead. Er is veel ruimte om ook buiten de grenzen van je eigen vakgebied te acteren. Business support kenmerkt zicht als dienstverlenend, creatief, nauwkeurig. We geloven in de agile mindset en wendbaar en flexibel organiseren.

Dagelijks hou jij je bezig met:

  • Begeleiding bij in- en uitdiensttreding o.a. het begeleiden van de introductiebijeenkomsten.
  • Het (proactief) adviseren van medewerkers en leidinggevenden en optimaliseren van de informatievoorziening.
  • Het zorgdragen voor efficiënte en correcte vastlegging van HR-administratie en opstellen van arbeidsovereenkomsten.
  • Het bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers.
  • Bijhouden van HR wet- en regelgeving en op basis daarvan verbetervoorstellen doen voor HR-beleid Translink.


WIE ZOEKEN WE?

Je bent een HR-generalist met een hands-on mentaliteit. Je kan snel schakelen, beweegt je makkelijk binnen een organisatie en bent klantgedreven. Je bent proactief, zelfsturend en initiatiefrijk. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling en herkent je in onze bedrijfscultuur.

WAT ZIT ERIN JOUW TAS?

  • Een afgeronde hbo-opleiding HRM
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een operationele HR-functie
  • Aantoonbare ervaring en kennis van HR (processen) en wet- & regelgeving

WAT BIEDT TRANSLINK JOU?

Bij Translink werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken. Dat heeft zo z’n voordelen: op kantoor drink je koffie bereid door onze eigen barista en werk je samen aan projecten met jouw collega’s. Thuis kan je gefocust aan de slag en ben je verantwoordelijk voor je eigen dagindeling. Je krijgt een laptop + telefoon en je kan gebruik maken van onze thuiswerkregeling.

Bij alles wat we doen staat de OV-reiziger centraal. Om dit te realiseren is Translink zelf ook een wendbare en flexibele organisatie en daarom bieden we veel ruimte voor ontwikkeling. Zelf regie hebben op je arbeidsvoorwaarden, ook dat past bij onze visie.

Je ontvangt een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- p/m. Daarbovenop ontvang je een keuzebudget van 6,94% = € 240,- p/m. Dit budget kan je inzetten voor opleidingen of extra vakantiedagen. Daarnaast ontvang je maandelijks 8% vakantiegeld = € 280,- + reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

IS DEZE VACATURE OP JOUW LIJF GESCHREVEN?

Solliciteer dan snel! Vragen? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Gertjan van Swieten voor meer informatie: 06 1042 9505 of gertjan.van.swieten@translink.nl

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...