Loading ...

Job content

Functie omschrijving HR Adviseur, project Corona, GGD Rotterdam Rijnmond

Jij ontzorgt de medewerkers door ervoor te zorgen dat zij zich goed op hun plek voelen in de organisatie. Je voorkomt en ontneemt mogelijke problemen en lost deze op. Zo kunnen de medewerkers dankzij jou de stad op een prettige manier bedienen. Jouw bijdrage aan een goede werksfeer zorgt ervoor dat we samen het corona-virus beter te lijf kunnen gaan.


Jouw functie

Wil jij de GGD helpen in deze Corona-crisis?

Wij zijn op zoek naar een HR-adviseur die zich realiseert dat je voor een grote organisatie werkt waar jij je weg moet willen vinden, met zeer interessante en soms complexe HR vragen en casussen. Denk hierbij aan: integriteitskwesties. Unieke casussen met gerelateerd aan de corona-crisis.

Rotterdam is de werkgever voor meer dan 15.000 mensen en we vinden het belangrijk om een hele goede werkgever te zijn. Daarom investeren we in onderwerpen als strategische personeelsplanning, vitaliteit, het terugdringen van verzuim, een goede gesprekscyclus en talentontwikkeling. Als HR Adviseur kun jij daar je steentje aan bijdragen.

Je ondersteunt het management van (staf)afdelingen, met wie je samen aan de slag gaat met professionele en organisatorische opgaven. Door jouw bijdrage, samen met die van de andere collega’s in de HR-keten, weet je uit te groeien tot een gewaardeerde partner bij de afdelingen en draag je bij aan onze organisatieontwikkeling.

Functie eisen HR Adviseur, project Corona, GGD Rotterdam Rijnmond

Je werkt op typisch Rotterdamse wijze: met lef, initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel en zoekt daarbij vormen van (integraal) samenwerken en ontwikkeling. Jij gaat op zoek naar mogelijkheden binnen de gestelde kaders, je weet hierbij draagvlak te creëren voor jouw advies en behoudt regie op het proces. Je hebt ervaring met verandertrajecten en kunt het management ondersteunen bij lastige gesprekken. Daarnaast hou je goed overzicht, ook bij hoge werkdruk en adhoc vragen. Tot slot beschik je over goede en soms stevige adviesvaardigheden, je schakelt snel, op verschillende niveaus.

Je beschikt over de volgende competenties;

Flexibel en stressbestendig, je behoudt altijd het overzicht en je hebt een helicopterview;
je kan goed samenwerken en netwerken;
je bent communicatief sterk, een stevige gesprekspartner, weet hoe de doelen moeten worden behaald, zonder dat dit de relatie schaadt;
je bent analytisch en nauwkeurig;
Heb je een stevige en meedenkende persoonlijkheid.

Je moet in staat zijn snel, zelfstandig verbindingen te leggen met collega’s binnen en buiten de programma-organisatie. Je vindt het leuk om zaken uit te zoeken en bent in staat om op meerdere dossiers tegelijk te werken.

Eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • Minimaal drie jaar ervaring als HR-adviseur, opgedaan in de afgelopen vijf jaar;
  • Ervaring met complexe casuïstiek op het gebied van HR.

Wensen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HR;
  • Je hebt ervaring in de rol van HR-adviseur bij een overheidsinstantie;
  • Je bent 36 uur per week beschikbaar.

Het aanbod

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. In eerste instantie tot en met maart 2022, maar de opdracht kan verlengd worden.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...