HR Beleidsadviseur, Zwolle

Samenvijf

View: 104

Update day: 17-05-2023

Location: Zwolle Overijssel

Category: Executive management

Industry: Business consulting Services

Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

We zoeken voor de gemeente Zwolle een professionele HR Beleidsadvisieur die een strategisch inzicht heeft, analytisch is en conceptueel sterk.

In je functie ontwikkel en implementeer je HR beleid. Je adviseert hierover aan directie, management en HR en werkt dit uit in conceptuele modellen, scenario’s, concrete voorstellen en implementatiestrategieën. Je voert regie over de implementatie en de borging.

De adviseur die we zoeken is een verbinder. Je verdiept je in de materie en haalt inspiratie van buiten naar binnen. In de rol van proceseigenaar betrek je collega’s, management en de OR in vraagstukken op gebied van bijvoorbeeld strategische personeelsplanning, werving en mobiliteit, leren en ontwikkelen, arbeidsmarktcommunicatie en inclusiviteit.

Je bent gesprekspartner voor onder andere de directie, management, medewerkers en medezeggenschapsorganen en treedt op als projectleider bij de ontwikkeling en implementatie van beleid.

Samenvijf: tijd voor iets nieuws

Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken: we bieden je uitdagend werk bij onze opdrachtgevers en geven je daarnaast iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreek jij je routine en heb je een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Samen zorgen we ervoor dat de maatschappij nog mooier wordt. We vertellen je er graag meer over.

Functie-eisen
  • Je beschikt over een hbo+/wo werk- en denkniveau op het gebied van veranderkunde, beleidskunde en/of organisatieontwikkeling.
  • Je hebt minimaal 1 aantoonbare vergelijkbare opdracht in de afgelopen 5 jaar succesvol afgerond bij een complexe (semi-) overheidsorganisatie.
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar in de rol van beleidsadviseur of projectleider, bij voorkeur binnen het vakgebied HR.
  • Je beschikt over aantoonbaar ervaring met het schrijven van beleid.
  • Je beschikt over aantoonbaar kennis en ervaring met het HR instrumentarium.
Functie-voorstel
  • We geven je iedere week tijd om iets goeds te doen bij een maatschappelijke organisatie in jouw regio, uiteraard met behoud van salaris en vrije tijd (lees meer)
  • Zekerheid over je contractduur en uren. We maken duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers over jouw functie
  • Kans om je als professional verder te ontwikkelen bij opdrachtgever en zicht op een vast dienstverband bij Samenvijf
  • Salaris volgens cao van gemeente, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en uiteraard 25 vakantiedagen
  • Onderdeel van Samenvijf: energieke en betrokken collega’s die je verder helpen, je staat er op je opdracht nooit alleen voor
5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 01-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...