Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Lekker bijverdienen met leuke collega’s in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct en word hulpkracht in het distributiecentrum bij Lidl!

Als hulpkracht in ons distributiecentrum zorg jij er met een gezellig team voor dat onze ruim 430 supermarkten op het juiste moment de juiste producten ontvangen.

De baan

  • Je verzamelt producten in het distributiecentrum en maakt pallets klaar voor transport naar onze winkels.
  • Door jouw snelle en nauwkeurige aanpak ontvangen onze winkels de producten die ze besteld hebben.
  • Dankzij jou arriveren de producten op tijd en onbeschadigd in de winkels, zodat we volle schappen en kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten.


Heel uitdagend dus en een mooie manier om werkervaring op te doen in de Logistiek!

Jouw profiel

Je bent minimaal 18 jaar en je zit vol energie om in een leuk team te zorgen dat tienduizenden dozen in ons distributiecentrum op tijd de deur uit gaan. Je werkt zelfstandig, proactief, en houdt ervan om fysiek bezig te zijn.

Daarnaast ben je in elk geval:

  • Flexibel inzetbaar, vooral s’ avonds en/of in het weekend.

Wij bieden

Een leuke bijbaan in een team met fijne collega’s. Wij helpen je met een logistieke basisopleiding zodat je snel leert hoe het bij ons werkt. Ook kun je rekenen op:

  • Een goed salaris.
  • Een werkweek met flexibele werktijden.
  • Een reiskostenvergoeding als je meer dan tien kilometer van het distributiecentrum woont.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 32 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 430 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...