Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wil je graag aan de slag gaan als hulpmonteur en het liefst een betaalde opleiding volgen? Lees dan snel verder, want wij hebben de functie Hulpmonteur open staan. Daarbij is het mogelijk om op onze kosten diverse certificaten te halen. Je kan zelfs doorgroeien tot service monteur!

Jouw nieuwe werkgever

Je komt terecht bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in luchtbevochtiging, luchtinstallatie en gasblussing. Ze bestaan inmiddels al meer dan 20 jaar. Jouw nieuwe werkgever vindt kwaliteit, flexibiliteit en afspraken nakomen erg belangrijk. Zo blijven de klanten tevreden. Als Hulpmonteur kom je op veel verschillende locaties wat het werk erg afwisselend maakt. Zo werk je de ene dag in een bedrijfspand en werk je de andere dag bij een school. Het bedrijf staat bekend als een leuke club waar respect naar elkaar toe belangrijk is. Verder zijn er doorgroeimogelijkheden. Zo kun je uiteindelijk aan de slag gaan als service monteur. Het team waar je in komt te werken bestaat uit jonge en ervaren medewerkers. De week sluit je gezellig samen af met een borrel op vrijdagmiddag.

Hoe ziet jouw werkdag als Hulpmonteur?

Elke dag ga je op pad met je collega in een busje van de zaak. Daarin zitten alle materialen die je nodig hebt. Wanneer je op locatie bent, maak je eerst een praatje met de klant. Vriendelijk en geduldig beantwoord je alle vragen. Als Hulpmonteur help je de monteur bij het monteren van diverse installaties. Hierbij kun je denken aan luchtbevochtigingen, brandinstallaties, sprinklerinstallaties en verkeertechniek. Vandaag gaan jullie een sprinklerinstallatie installeren bij een nieuw bedrijfspand. Dit doen jullie netjes en nauwkeurig, zodat de medewerkers veilig zijn in het bedrijfspand. Je werkt in de dagdienst, waardoor je ’s avonds en in het weekend lekker vrij bent. Hoe fijn is dat?!

Wat bieden wij jou als Hulpmonteur?
  • Een bruto uurloon vanaf € 12,95 (conform CAO);
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Nieuwe werkschoenen;
  • Een leuke club om bij te werken;
  • De mogelijkheid om op onze kosten diverse certificaten te halen, zoals je VCA;
  • Een afwisselende en uitdagende baan voor de lange termijn.
Wat vragen wij van jou?
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Heerde en in het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt interesse in de techniek en wil graag met je handen werken.
Meer informatie!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature Hulpmonteur? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton en upload jouw cv! Als je nog vragen hebt kan je contact met ons opnemen door middel van de contactgegevens op de vacature pagina.

Past deze functie toch niet helemaal bij jou? voor andere vacatures Daar zit vast een leuke functie voor jou tussen!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...