Inkomensconsulent

koen

View: 111

Update day: 03-05-2023

Location: Wijk bij Duurstede Utrecht

Category: Serving / Cleaner / Maids PG / PB / Reception Event Other

Industry:

Job type: Fulltime, Bepaalde tijd, Freelance/ZZP

Loading ...

Job content

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Als inkomensconsulent ben jij iemand die zich graag verdiept in de medemens en bezit over een empathisch vermogen. Daarnaast is het van belang analytisch en juridisch onderlegd te zijn. Een taak waarbij deze eigenschappen van belang zijn, is het aanvragen van levensonderhoud. Met jouw kennis regel jij de juiste tools en handvaten aan burgers binnen de gemeente, om ze zelfvoorzienend te krijgen. In samenwerking met andere collega’s zorg jij ervoor dat de gemeente iedere inwoner beoordeelt op basis van het inkomensdossier. Zo wordt bepaald of iemand in aanmerking komt voor bijzondere bijstand of levensonderhoud. Jij behandelt alle inkomende aanvragen van inwoners die niet langer kunnen voorzien als het gaat om hun primaire levensbehoefte. Een baan vol afwisseling, verschillende mensen en diverse taken.

ben jij de kandidaat?

Binnen de functie inkomensconsulent zijn verschillende kwaliteiten en eigenschappen van belang. Jouw werk vereist verantwoordelijkheid en daarom kijkt koen naar de volgende functie eisen:

 • Detachering is een keuze en jij geeft graag vorm aan je carrière, jij hebt lef!
 • Je hebt een hbo opleiding richting maatschappelijk werk en dienstverlening, sociaal juridische dienstverlening of een vergelijkbare opleiding gevolgd en afgerond;
 • Jij hebt gemeentelijke werkervaring en bent direct inzetbaar voor de gemeente;
 • Jij hebt kennis en ervaring met de Participatiewet;
 • Jij hebt een kritische instelling, beschikt over een sociaal karakter en hebt een proactieve houding.

wat wij bieden?

 • Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.
 • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.
 • Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling.
 • Begeleiding en opleidingen omtrent de Participatiewet en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.
 • Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Sociaal die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een netwerk binnen de gemeentes en sociale diensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!
 • Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

Voordelen van werken bij een interimorganisatie.

Ontdek de voordelen van werken bij een bureau zoals koen. Voor als je avontuur zoekt met de zekerheid van een vast contract.

Bekijk alle voordelen

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...