Inside Sales Employee Franse Taal

Avance

View: 106

Location: Roermond Limburg

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, De Rockwool Group, is wereldwijd marktleider in steenwoloplossingen. Als toonaangevend speler in de isolatiemarkt levert Rockwool duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing. Daarnaast biedt de groep producten en oplossingen voor sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Momenteel zoekt Avance Werving & Selectie een Inside Sales Employee (Franstalige mark) die graag wil meebouwen aan de verdere groei van de verkoop in de Belgische en Luxemburgse woningbouw en industriële hallenbouw.

Het betreft een structurele fulltime positie. Parttime (32 of 36 uur per week) is ook bespreekbaar. Standplaats Roermond. Je ontvangt direct een dienstverband bij De Rockwool Group.

Functie-informatie:
De functie van Inside Sales Employee valt onder de sales & marketing organisatie van Rockwool Benelux (locatie Roermond). Je komt te werken in het ervaren Belux team van 6 sales professionals en je rapporteert aan de Business Area Manager.

Jouw uitdaging
In deze functie leg je contacten met architecten en ben je al vroeg aangehaakt bij de bouwprojecten in jouw regio (België en Luxemburg, zowel Nederlands als Franstalig). Door beïnvloeding van het verkoopproces in de vroege stadia van de ontwikkeling en realisatie van bouwprojecten draag je bij aan het realiseren van de commerciële doelstellingen. Dat doe je door het identificeren van relevante stakeholders in de markt en in projecten (zoals o.a. architecten, ingenieurs en project ontwikkelaars), het leggen van contact en opbouwen van relaties met als doel Rockwool te introduceren, advies te geven, informatie uit te wisselen en het plannen van afspraken voor de verkoopafdelingen van Rockwool.

Hoofdverantwoordelijkheden
 • Opbouwen van productieve en professionele relaties met relevante stakeholders in de markt;
 • Identificeren van interessante projecten uit diverse bronnen, het vergroten van de kennis van deze projecten en het introduceren van Rockwool oplossingen bij relevante stakeholders;
 • Delen van kennis over opkomende projecten en maken van afspraken voor de sales afdelingen;
 • Ondersteuning en opvolging Sales Events;
 • Registratie van relevante activiteiten en projecten in het CRM systeem;
 • Signaleren en communiceren van markttrends en vertalen naar opportuniteiten.
Functie-eisen:
 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding in de richting van Commercie, Economie of Bouwkunde;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie als bijvoorbeeld verkoop binnendienst, inside sales, customer service, sales assistant etc.;
 • Talen: vloeiend Nederlands of Vlaams en goede kennis van Franse taal;
 • Je bent zelf startend, werkt graag in een team, hebt een lange adem en je kunt goed omgaan met weerstand en ook teleurstelling. Verder pak je makkelijk de telefoon en ben je doortastend in je contacten.

Aanbod:
Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie bij een professioneel en ambitieus bedrijf met hoogwaardige, innovatieve producten. Je ontvangt meteen een dienstverband met het bedrijf zelf. Je werklocatie is Roermond. In principe wordt er gewerkt vanuit kantoor (mits de omstandigheden het toelaten). Er is veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Rockwool is trots op de prettige cultuur waar teamwork en een ‘down to earth’ houding centraal staan.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen.

Rockwool heeft er nadrukkelijk voor gekozen alleen kandidaten die via Avance Werving & Selectie zijn aangebracht mee te nemen in de selectie procedure. Wij vragen je enkel te solliciteren via Avance.


Contactpersoon vacature

Maud Lucassen 043-3256530 / 06-12928630

 • 04-11-2021
 • HBO
 • Roermond, Nederland
 • Commercieel
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...