Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

ICT Systeem Beheerder

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal jij energie uit het verbeteren van de IT Infrastructuur en wil je direct resultaat zien van de beslissingen die je maakt?

Ben jij die specialist met Microsoft kennis van Azure, Active Directory en Office 365?

Als ICT Systeem Beheerder locatie Bodegraven of Maarheeze, ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de ICT Infrastructuur proactief beheer, onderhoud, monitoring en de uitbreiding van alle ICT gerelateerde zaken. Je begeleidt ICT projecten met als doel een verdere optimalisatie van de werkomgeving. De ICT Systeem Beheerder rapporteert aan de Manager Infrastructuur Benelux. Om deze rol tot uitvoering te kunnen brengen werk je samen met het Benelux IT-team van andere ICT Systeem Beheerders en ICT Systeem specialisten. Je begeleidt ICT projecten met als doel een verdere optimalisatie van de werkomgeving. Je geeft support als tweedelijns aan de helpdesk en ondersteunt alle lagen binnen de organisatie met ICT-issues. Het is dus belangrijk dat je je communicatieniveau hierop kan afstemmen en dat je kan inschatten wat de impact van de melding is.

Je waarborgt de continuïteit en de beschikbaarheid van het systeem en applicaties door de het proactief signaleren en monitoren binnen de omgeving. Je zorgt voor de beveiliging van de systemen. Werkzaamheden zoals het onderhouden en installeren van werkstations, servers, netwerkapparatuur en bedrijfsapplicaties behoren tot je dagelijkse bezigheden. Tevens borg je dat de gebruikershandleidingen onderhouden worden en dat de systeemdocumentatie up to date zijn.

De IT afdeling van Refresco Benelux is verantwoordelijk voor zowel de bedrijfsapplicaties, de kantoorautomatisering, als de gehele IT infrastructuur. Binnen de afdeling zijn verschillende teams; Infrastructuur met ICT helpdesk en Business Processen. Samen wordt iedere dag gewerkt op het gebied van innovatieve oplossingen richting onze klanten.

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau of een afgeronde opleiding richting ICT en je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Office, Active Directory, Azure en MS Teams en aantoonbare ervaring van netwerk infrastructuren (TCP/IP, routers, firewalls) en technische kennis van Microsoft, VMware, Huawei Storage, en Cisco/HP netwerken;
  • Je hebt ervaring met een ticketsysteem voor de afhandeling van incidenten;
  • Kennis van recente technieken en ICT-ontwikkelingen;
  • Je denkt in termen als kwaliteit- en servicegericht, daarnaast heb je ambities om jezelf te ontwikkelen;
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, je bent enthousiast en klantgericht ingesteld en werkt probleemoplossend en resultaatgericht;
  • Je bent van nature stressbestendig en je beschikt over een goed analytisch denkvermogen, je bent zelfstandig maar kan ook in teamverband werken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

De IT afdeling van Refresco Benelux is verantwoordelijk voor zowel de bedrijfsapplicaties, de kantoorautomatisering, als de gehele IT infrastructuur. Binnen de afdeling zijn verschillende teams; Infrastructuur met ICT helpdesk en Business Processen. Samen wordt iedere dag gewerkt op het gebied van innovatieve oplossingen richting onze klanten.

Wat bieden wij jou?Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We belonen je voor deze, dynamische en uitdagende baan met een markt conform salaris. Verder bieden we je: Pensioen, bonus regeling, 25 vakantiedagen, bijdrage voor ziektekostenverzekering en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art” vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van meer dan 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers.

De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren!

Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd, neem dan contact op met IT-8.

Ze zijn verantwoordelijk voor de invulling van deze vacature. Stuur bij interesse jouw CV naar Eva Venhuizen (e.venhuizen@it-8.nl) of neem contact op via 06 - 45116097.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...