ジョブタイプ: Stage

Loading ...

仕事内容

Op de afdeling psychiatrie en psychologie (P&P) van het St. Antonius Ziekenhuis hebben wij tweemaal per jaar vier (therapeutisch) klinische stageplaatsen beschikbaar voor studenten Klinische Psychologie of Gezondheidspsychologie. Het gaat om stageplaatsen van minimaal 32 uur per week voor de duur van 6 maanden waarbij je in maart of september start. Ons eerstvolgende startmoment is maart 2022 en je werkt op onze locatie Utrecht.
Je gaat stagelopen binnen een van de onderstaande vier dagbehandelingen:
  • De eendaagse persoonsgerichte en klachtgerichte dagbehandeling (depressie/angst, persoonlijkheidsproblematiek);
  • De vierdaagse klachtgerichte dagbehandeling (depressie/angst, het betreft een intensief structurerende behandeling);
  • De lichaamsgerichte dagbehandeling/SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten);
  • De overeetstoornissen dagbehandeling in combinatie met de poliklinische zelfcontrolegroep en de depressiegroep.

Je verricht werkzaamheden ten behoeve van verschillende behandelonderdelen. Alle vormen van dagbehandeling bestaan bij ons uit groepsbehandelingen. Je mag in je motivatiebrief aangeven naar welke groep je voorkeur uitgaat. Na afloop van de klinische stage (6 maanden), kun je eventueel nog een aanvullende diagnostiekstage (3 maanden) lopen die bij positieve beoordeling van de verslagen (eigen verantwoording student) door de Universiteit of NIP, kan leiden tot de Basis Aantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Deze diagnostiekstage is voor 2 stagiaires aansluitend aan de klinische stage en 2 stagiaires kunnen na 3 maanden starten. Voor de volledigheid, wij tekenen bij het goed doorlopen van de diagnostiekstage alleen de LOGO Verklaring Diagnostiek af. Mocht je nog geen afstudeeronderzoek gedaan hebben, dan bekijken we in overleg met jou naar de mogelijkheden om dit binnen ons ziekenhuis te doen.
Naast een team van professionele, vakbekwame en enthousiaste collega’s waar jij je snel thuis zal voelen, bieden we je:
  • Een boeiende stageplek in de (therapeutisch) klinische psychiatrie en psychologie voor minimaal 32 uur per week, verdeeld over 4 dagen per week, gedurende 6 maanden;
  • Professionele en intensieve begeleiding door een van onze klinisch psychologen die werkzaam zijn op de afdeling ambulant van de afdeling Psychiatrie en Psychologie.

Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker.

Jouw werkplek
De afdeling Psychiatrie en Psychologie van het St. Antonius Ziekenhuis is een grote afdeling met 37 bedden, 24 stoelen, een polikliniek en een Psychiatrische Consultatieve Dienst (PCD). Wij vervullen een belangrijke rol in de ziekenhuispsychiatrie en in de algemene (klinische) psychiatrie en psychologie in de regionale geestelijke gezondheidszorg. Bovendien verzorgen we de ziekenhuispsychiatrie middels een Medisch Psychiatrische Unit (MPU) en medische psychologie voor de somatische afdelingen van het St. Antonius Ziekenhuis. Je loopt stage op locatie Utrecht.
  • Je volgt de universitaire opleiding Klinische Psychologie waarbij onze voorkeur uitgaat naar studenten van de Universiteit Utrecht die gezien de tijdsinvestering en verantwoordelijkheden naar onze patiënten al zoveel mogelijk mastervakken hebben afgerond. Bij voorkeur volg je je overige vakken zo laat mogelijk in de middag;
  • Je hebt bij voorkeur al aantoonbare ervaring in het werken met een kwetsbare doelgroep.

Uiteraard ben je leergierig en weet je snel je weg te vinden. Je staat stevig in je schoenen en je bent stressbestendig. Verder ben je empathisch en communicatief vaardig. Binnen ons team zijn we gewend om intensief samen te werken en vanaf dag één maak jij daar onderdeel van uit.
Wil je graag meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Maarten Bogert (psycholoog) via T 088 320 44 00.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze stagevacature? Dan ontvangen wij graag jouw cv met enthousiaste motivatiebrief via de onderstaande solliciteerbutton voor 28 november 2021. Voor nu gaan we ervan uit dat je solliciteert voor de start in maart 2022. Mocht dit al voor september 2022 zijn, vermeld dit dan in je motivatiebrief. Geef in jouw motivatiebrief duidelijk aan welke van de 4 afdelingen jouw voorkeur heeft.

Let op:bij voldoende reacties sluiten wij deze vacature eerder zodat wij niet onnodig veel mensen teleur hoeven te stellen. Heb je interesse? Reageer dan snel!
Loading ...
Loading ...

無料の候補者に適用するにはクリックしてください

申し込む

Loading ...
Loading ...

同じ仕事

Loading ...
Loading ...