Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Hier zijn we het liefst de hele dag buiten. Binnen is buiten. En andersom. We spotten die roofvogel hoog in de lucht, speuren met onze neus over de grond op zoek naar rupsen. Van takjes, gras en blaadjes maken we een kunstwerk. En daarvan brouwen we een pan moddersoep. Wij zijn niet bang voor een regenbui. Een dag niet vies geworden is een dag niet geleefd. Samen spelen, ontdekken, ravotten. Met maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind.

Functie-eisen

Zo ben jij. Van nature.

Enthousiast en energiek; Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert; Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk Een doorzetter, met een passende opleiding op MBO- of HBO-niveau

Functie-voorstel

Wij bieden jou

Onze naam staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent niet alleen dat je volop de kans krijgt je vakinhoudelijk te verdiepen, ook jouw persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Initiatief wordt toegejuicht, zodat jij voor en samen met kinderen, collega’s en andere betrokkenen kunt bijdragen aan hun toekomst.
  • Salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 6, je salaris ligt tussen de €2155,- en €2935,- obv 36 uur per week;
  • Deelname aan collectieve zorgverzekering en fietsplan;
  • Doorgroeimogelijkheden bij goed functioneren;
  • Gedegen inwerkprogramma en allerlei opleidingen/trainingen om jouw talenten te ontwikkelen en versterken.
En de allerleukste collega’s!

Jij telt!

Wij willen je graag leren kennen. Misschien heb je nog vragen? Neem voor meer info contact op met collega vestigingsmanager Marie-Louise van de Ven op 06-13096489 of solliciteer via de button ‘solliciteer direct’ vóór 1 juni a.s..

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...