Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Junior Allround Monteur Technische Dienst en wil jij graag in een 5-ploegenrooster werken? Voor een voedingsmiddelenbedrijf in de omgeving Meppel zijn wij met spoed op zoek naar een Junior Allround Monteur Technische Dienst die werkzaam zal zijn in de 5-ploegen (2-2-2-4 rooster). De complete technische dienst bestaat uit meerdere Monteurs in de 5-ploegen, Monteurs in de dagdienst, een Werkvoorbereider en een Hoofd Technische Dienst. Het bedrijf is een jong bedrijf, groeiend, volop in ontwikkeling en investeert in zijn medewerkers en haar machinepark. Onlangs is de productielocatie uitgebreid met nieuwe productielijnen en daarmee is de productiecapaciteit verdubbeld. De functie van Junior Allround Monteur Technische Dienst 5-ploegen betreft een vaste invulling, dus geen flexibele uitzendbaan of projectbaan. Na een jaarcontract uitzicht op een vaste aanstelling.

Functieomschrijving

De Verantwoordelijkheden Omvatten

In de functie werk je met een breed scala aan machines en apparatuur, van kleine onderdelen tot grote productiesystemen. Je lost problemen op en repareert ze, installeert complexe machines, voert preventieve onderhoudswerkzaamheden uit, inspecteert en voltooid werk op nauwkeurigheid en kwaliteit. Je moet een uitstekend probleemoplossend vermogen hebben en in staat zijn potentiële problemen te herkennen voordat ze zich voordoen. De geschikte kandidaat moet blijk geven van zelfstandigheid, besluitvaardigheid, goede communicatieve vaardigheden en de bereidheid om in een vijf ploegenrooster te werken.
 • Het opsporen van storingen aan machines aan de hand van technische handleidingen, tekeningen of schema’s.
 • Uitvoeren van routine-inspecties van machines om ervoor te zorgen dat ze goed werken
 • Reparaties uitvoeren aan defecte of beschadigde onderdelen
 • Installeren van nieuwe apparatuur volgens de instructies van de fabrikant.
 • Indien nodig technisch advies of assistentie verlenen
 • Ervoor zorgen dat de veiligheidsvoorschriften te allen tijde worden nageleefd.
 • Alle onderhoudsactiviteiten nauwkeurig bijhouden
 • Zo nodig vervangende onderdelen bestellen
 • Samenwerken met andere afdelingen zoals engineering of klantenservice om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is.

Aanbod

Wat mag een geschikte kandidaat voor de functie van Junior Allround Monteur Technische Dienst 5-ploegen verwachten:
 • Salarisindicatie: €3500 - €4800 bruto per maand inclusief ploegentoeslag (34%).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Bij goed functioneren na een jaar een vaste aanstelling bij het bedrijf.

Voorwaarden

De ideale kandidaat heeft minimaal mbo 3 werk- en denkniveau, ervaring als monteur in de industrie of machinebouw (kan ook via stage), kennis van zowel werktuigbouw en/of elektrotechniek en de bereidheid om in 5-ploegendienst te werken. Naast deze kwalificaties moet de geschikte sollicitant blijk geven van zelfstandigheid, daadkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je moet als Junior Allround Monteur Technische Dienst zelfstandig kunnen denken en initiatief nemen zonder de veiligheidsvoorschriften of bedrijfsnormen in gevaar te brengen. Hij/zij moet ook blijk geven van een goed probleemoplossend vermogen om snel problemen op te sporen en passende oplossingen te vinden. Verder moet de persoon over goede vaardigheden voor tijdbeheer beschikken, zodat alle toegewezen taken binnen de gegeven termijnen kunnen worden voltooid.

Solliciteren bij

Ben jij een enthousiaste en gedreven kandidaat en ben je geïnteresseerd geraakt in de functie voor Junior Allround Monteur Technische Dienst 5-ploegen? Dan kom ik graag in contact met jou om deze functie inhoudelijk te bespreken. Je bereikt me het snelste op mijn mobiel: 06-12510649. Jouw cv stuur je naar: Safan Tauran, s.tauran@multiselect.nl. Ik hoor graag van je.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 26-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...