Job type: Fulltime

Loading ...

Job content

Zwolle
Fulltime

Misschien heb je ‘m al gezien. Het digitale Zonneplan logo bovenop ons pand is goed zichtbaar vanaf de A28 in Zwolle en trekt regelmatig de aandacht van onze sollicitanten en klanten. Omdat het digitaal en geanimeerd is en dus anders dan de standaard, was het nogal een klus om ‘m daar te krijgen. Dit had jouw project kunnen zijn. Gelukkig zijn we van plan het nog veel vaker anders te doen. Geïnteresseerd? Dan is de vacature van Junior Facilitair Projectcoördinator iets voor jou!

Jouw uitdaging

Als Junior Facilitair Projectcoördinator houd jij je bezig met een brede scope aan projecten en werkzaamheden. Om wat duidelijker te maken waaraan je gaat werken, hebben we hieronder een aantal onderwerpen geschetst.

Facilitaire projecten op het kantoor
Samen met Nika (onze Office Manager) ben je continu bezig om de perfecte werkomgeving voor onze Zonneplanners te creëren. Je optimaliseert bijvoorbeeld de processen rondom de on- en offboarding; hoe geven we onze nieuwe collega’s een warm ‘Zonneplan welkom’ in ons pand? Maar ook, hoe zorgen we ervoor dat bij de offboarding weer alle spullen netjes zijn ingeleverd? Daarnaast werk je mee in de grotere projecten, zoals het offertetraject voor het redesignen van het kantoor.

Installatiedepots voor onze monteurs
Binnen Zonneplan hebben we ons eigen installatiebedrijf, genaamd Installatieplan. Net als Zonneplan, groeit en verandert Installatieplan continu. Wanneer we bijvoorbeeld uit één van de 10 depots groeien, dan zoek jij naar nieuwe potentiële loodsen en stel je de opties voor aan Marijn (Team Lead Facilitair). Daar stopt het niet. Jij zorgt dat de depots goed zijn ingericht, zodat ook onze monteurs elke dag op de meest efficiënte manier hun spullen kunnen laden, maar ook dat er qua facilitaire inrichting niks ontbreekt voor de monteurs.

Daarnaast maak jij inzichtelijk welke kosten er worden gemaakt aan facilitaire goederen voor Installatieplan. Denk aan de inkooprapportages voor bijvoorbeeld het gereedschap dat onze monteurs gebruiken. Hierbij denk je actief mee over de eventuele mogelijkheden om onze uitgaven te minderen of dit efficiënter in te richten.

Het optimaliseren van het wagenpark
Zonneplan heeft meer dan 60 werkbussen en leaseauto’s op de weg. Allemaal in eigen beheer. Jij gaat onderzoeken hoe we dit op de beste manier kunnen optimaliseren. Denk hierbij aan het inzichtelijk maken van de kosten per voertuig, het onderzoeken of het voordeliger is om te leasen of het optimaliseren van de onderhoudsplanning. Hiernaast willen we graag naar een volledig elektrisch wagenpark om zo onze CO2-footprint te verkleinen, maar hoe vliegen we dit zo goed mogelijk aan? Dat ga jij uitzoeken!

Met wie werk je samen?

De vraag is eigenlijk; met wie niet? Jouw werk heeft namelijk invloed op al onze 250 collega’s die werken op kantoor of door heel Nederland. Je wordt onderdeel van onze groeiende Facilitaire afdeling die bestaat uit 5 collega’s; onze Officemanager Nika, onze Coördinator in ’het veld’ Coen, onze interieurverzorgers Bianca en Tamara en daarnaast Team Lead Facilitair Marijn. Samen zorgen jullie ervoor dat alles binnen Zonneplan perfect geregeld is en zetten jullie dagelijks een stap extra.

Wat we van jou vragen

Zoals je kunt lezen zijn we bij Zonneplan bezig met allerlei verschillende facilitaire projecten. Jij werpt hier jouw kritische blik op, komt met verbetervoorstellen en leidt de projecten in goede banen. Daarbij zoek jij alles tot in de puntjes uit, draag je zorg voor het opstellen van projectplannen en budgetten, maar weet je ook de contacten met zowel interne als externe stakeholders te onderhouden.

Verder:

  • Heb jij hbo werk- en denkniveau en ben je gemotiveerd om samen met ons het verschil te maken;
  • Kan jij prioriteren en houd jij je hoofd koel. Hierdoor kan je het overzicht van al jouw verschillende projecten goed bewaren;
  • Kom jij met nieuwe inzichten en ideeën en zorg je ervoor dat deze worden geïnitieerd.

Over Zonneplan

Jouw toekomstige 250 interne collega’s, gemiddelde leeftijd van 30, werken samen om Nederland wat groener te maken. Als nieuw energiebedrijf hebben wij de stap gemaakt van de verkoop van een concreet product (zonnepanelen) naar een complete oplossing voor onze klanten. Denk aan dynamische energiecontracten, laadpalen en het ontwikkelen van een thuisbatterij, wat allemaal samenkomt in onze app. Deze producten en diensten worden allemaal intern ontwikkeld, wat zorgt voor een positieve en bruisende sfeer. Wij werken dus ook intern met veel energie!

Wil je meer weten over de vacature Junior Facilitair Projectcoördinator? Bel of mail Lisanne via 06 16 09 85 99 of lisanne.vanessen@zonneplan.nl, zij helpt je graag verder.


Contact:
Lisanne van Essen 06 16 09 85 99
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...