Junior jurist omgevingsrecht

Antea Group

View: 126

Update day: 19-11-2023

Location: Oosterhout Noord-Brabant

Category: Legal / Contracts

Industry:

Loading ...

Job content

Heb je interesse in het omgevingsrecht? Wil je alles weten van bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en planschade? Heb jij zin om mee te werkenin een team vanjuridische professionals binnen een ingenieursbureau? Danzijn wij op zoek naarjou!

Wat doe je als junior jurist omgevingsrecht bij Antea Group?

Als ingenieursbureau zijn we de hele dag betrokken bij ruimtelijke ontwikkelingen, vanuit allerlei specialismen. Ook juridische aspecten komen we tegen. We hebben daarom een team van juridisch professionals die zich zowel bezighouden met het omgevingsrecht als met het privaatrecht. Jij bent net afgestudeerd of enkele jaren aan het werk. Bij ons wordt je opgeleid tot jurist omgevingsrecht. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met het opstellen van een Omgevingsplan, stel je een planschadebeoordeling op of beoordeel je of een locatie die een ontwikkelaar op het oog heeft juridische belemmeringen kent. We werken voor bijna heel Nederland, zowel aan de publieke kant (gemeentes, waterschappen, nutsbedrijven) als aan de private kant (ontwikkelaars, aannemers, beleggers, architecten).
Als jurist binnen een ingenieursbureau kan het even wennen zijn. We zijn niet van het uiterlijk vertoon. We zijn nuchter, gezellig en gedreven. Hard werken is prima, maar niet buiten werktijd. We hebben aandacht voor elkaars ontwikkeling, zowel inhoudelijk als persoonlijk.

Ons bedrijf

Antea Group is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau, waar tientallen specialismen samenkomen om Nederland elke dag een stukje mooier te maken. Vanwege die verscheidenheid aan specialismen, kunnen we ook op juridisch vlak goed adviseren. Wanneer we adviseren over omgevingsplannen, schakelen we met onze collega’s van planvorming. Wanneer we adviseren over planschade, stellen we de schade vast samen met onze taxateurs. Wanneer we een omgevingsvergunning aanvragen, schakelen we relevante expertise in, zoals geluid en milieu. Kortom, de mogelijkheden tot samenwerking zijn oneindig.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 03-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...