Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Junior Onderzoeker Transfore

Voor de coördinatie van een project binnen Transfore zijn we op zoek naar een junior onderzoeker voor 8 uur per week.

Dit is Transfore
Transfore is een jonge, toonaangevende aanbieder van forensische zorg. Met 200 zorgprofessionals behandelen we jaarlijks ruim 1500 mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. De veiligheid van de samenleving staat altijd voorop. We zijn een platte organisatie, waardoor lijnen gegarandeerd kort zijn. Doordat Transfore onderdeel is van Dimence Groep kunnen we sterk inzetten op opleiding, onderzoek en innovatieve zorg. Zodat we goede specialistische zorg effectief en betaalbaar houden. Voor de beste forensische zorg van morgen.

Het project
Recent heeft Transfore samen met De Waag een KFZ-project toegekend gekregen gericht op het doorontwikkelen van de Forensisch Ambulante Risico Evaluatie, een risicotaxatie instrument voor de ambulante forensische psychiatrie. De duur van dit project is 12 maanden en de omvang is 8 uur per week.

Wat ga je doen?
Als junior onderzoeker is jouw primaire taak het project te coördineren, en onderdelen uit te voeren samen met de projectgroepleden. Het bestaande instrument gaat door verschillende actoren nader bekeken worden: jij houdt hiertoe contact met experts en met de deelnemende organisaties en afdelingen van De Tender, De Waag en de polikliniek van Fivoor. Daarnaast organiseer je bijeenkomsten en werk je de uitkomsten van die besprekingen en interviews uit. Het samenspel tussen de projectgroepleden en jou is hierin belangrijk.

Ben jij onze nieuwe collega?
Om het project in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een proactieve, assertieve medewerker met onderzoekservaring.

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of bent bezig met je WO studie in een relevante onderzoeksrichting (bijvoorbeeld psychologie, gezondheidswetenschappen of criminologie).
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het coördineren van (onderzoeks)projecten waarbij meerdere stakeholders zijn betrokken.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling) en bent in staat om organisaties, deskundigen en behandelaren te enthousiasmeren en te betrekken bij het project.
  • Je bent een doorzetter met een ‘getting things done’ mentaliteit die niet snel uit het veld is geslagen.
  • Je bent in staat om een goede balans te vinden tussen creativiteit, ambitie en pragmatiek.

We hebben veel te bieden!
Wij bieden je een tijdelijke job voor 8 uur per week waar jouw mening telt. De functie is ingeschaald volgens de CAO-ggz in FWG in FWG 50.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Bouman via y.bouman@transfore.nl.

Bij gelijke geschiktheid wordt voorkeur gegeven aan interne kandidaten.

Enthousiast? Reageer dan met een motivatiebrief en je curriculum vitae via de sollicitatiebutton!

Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.

Meer informatie
Ja, ik ga akkoord
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...