Loading ...

Job content

Bijbaan voor studenten
Ben je een student aan een opleiding die gerelateerd is aan software engineering en ben je op zoek naar een bijbaan? Wij zoeken naar part-timers die ons technische support team kunnen ondersteunen.

Bumbal is een slimme SaaS-oplossing dat het organiseren en plannen van bezorging en service op ieder adres mogelijk maakt. Dankzij Bumbal worden veel loze kilometers voorkomen en verbetert de duurzaamheid en serviceverlening van een bedrijf. Verschillende modules die naadloos op elkaar aansluiten maken dit mogelijk: slimme algoritmes en gebruikersportalen zorgen voor passende bezorgafspraken met klanten, geavanceerde route planning software zorgt voor de meeste efficiënte ritten planning, de status op de dag van uitvoering is makkelijk te volgen en de digitale registratie van een afspraak of levering is kinderspel dankzij de geïntegreerde mobiele APP voor chauffeurs/bezorgers.

Wat bieden we:
– Je kunt je technische kennis over vooral REST API’s uitbreiden
– je kunt op afstand kan werken
– je hebt flexibele werktijden, zodat je het goed met je studie kan combineren
– je werkt aan interessante scenario’s en cases van onze klanten en deze mag vertalen naar de juiste technische actie
– je hebt uitzicht op andere projecten en functies binnen het bedrijf

Wat verwachten we:
– dat je de Nederlandse taal beheerst
– dat je basis kennis hebt over REST API’s
– dat je jezelf hulpvaardig opstelt bij het helpen van onze klanten

Je wordt onderdeel van ons technisch support team, waarbij je via chat onze klanten helpt en ondersteunt met hun vragen over het aanspreken van onze REST API. Daarbij mag je bij ons op kantoor komen werken, maar mag dat ook op afstand als dat je beter uit komt. Je krijgt een 0-uren contract en mag zelf je beschikbaarheid per week bepalen.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met Mortada Abdul Roda op 06-53682031 of mortada@bumbal.eu. Voor sollicitaties kun je je CV en een korte motivatie tekst per email sturen aan vacature@bumbal.eu.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...