Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Werken aan grote offshore projecten

Wil jij werken aan grote offshore projecten zoals het Alba B3-compressieplatform, met een 5800 ton wegende Topside, en de platformen Borssele Alpha en Beta, die gezamenlijk een capaciteit van 1400 megawatt hebben? Dan is dit jouw kans! Als junior structural designer bij Iv-Offshore&Energy ontwerp je de meest bijzondere staalconstructies. Je gaat graag uitdagingen aan en draagt met jouw ontwerp bij aan multidisciplinaire toonaangevende projecten.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een werktuigbouwkundige mbo-opleiding (of vergelijkbaar) en kan je reeds 3D ontwerpen of je wil jezelf uitdagen op dit gebied. Enige ervaring met 3D software is een pre maar geen must. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal en goede communicatievaardigheden. Je hebt een oplossingsgerichte instelling en als junior structural designer ben jij een echte teamplayer. Dit breng je tot uiting tijdens de nauwe samenwerking met je team op het gebied van structureel ontwerp. Je houdt van diversiteit in je werk en denkt verder dan het geijkte. Dit alles doe je met een kritische blik.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan als junior structural designer bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. En naast techniek houden we ook wel van een feestje!
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan
  • 7% gratificatie
  • Winstuitkering
  • Flexibele werktijden
  • Studiemogelijkheden
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Internationale mogelijkheden
Loading ...
Loading ...

Deadline: 02-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...