Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat ga je doen als Junior Talent Acquisition Specialist?

Als Junior Talent Acquisition Specialist ga jij talenten zoals jezelf helpen aan de kickstart van hun carrière in een van onze vakgebieden. Elke dag ben je verantwoordelijk voor het hele wervingsproces van eerste contact tot plaatsing. Je begeleidt de kandidaten van hun studie de arbeidsmarkt op. En je help tegelijk onze klanten om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Ga jij graag in gesprek over motivatie en drijfveren, vind je het tegelijk motiverend om met doelen en deadlines te werken én werk je graag in een hecht team, dan ga jij je als Junior Talent Acquisition Specialist bij ons als een vis in het water voelen.

Wie zijn wij?

Modis Tech Academy heeft een andere visie op talent. Wij kijken vooral naar wie onze talenten zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als onze talenten in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn. Dat is dé essentie van de traineeships die wij ontwikkelen. Daarmee dragen wij bij aan een slimme en duurzame toekomst. En als Junior Talent Acquisition Specialist lever jij hieraan samen met Suzanne, Kiki, Michelle, Nick, Rosanne, Mijke en Keeley cruciale bijdrage.

Hoe ziet een typische dag van een Junior Talent Acquisition Specialist eruit?

Een typische dag start met een teamoverleg. Hier worden alle ervaringen gedeeld, wordt de status van elk wervingstraject besproken, sparren we met elkaar en kletsen we bij.

Om 10 uur staat jouw eerste assessmentgesprek op het programma. Dit doe je samen met Michelle, die jou de eerste 3 maanden zal begeleiden op het vlak van sourcing en gesprekstechnieken. Na het gesprek evalueren jullie en krijg je alle ruimte om vragen te stellen, te leren en natuurlijk om jouw mening te geven over het meest passende vervolg voor de kandidaat.

In de middag begin je met een uurtje Social Talent. Dit is een e-learningwaarin je de fundamenten van online werven leert. Perfect voor jou als Junior Talent Acquisition Specialist en nog leuk om te doen ook.

Vanaf 15 uur heb je samen met Nick een wervingsblok staan. Jullie hebben een aanvraag voor het traineeship Informatiemanagement waar jullie voor het einde van de week een kandidaat voor moeten hebben. Je kan dus direct toepassen wat je net op Social Talent geleerd hebt. In jouw search heb je 5 interessante kandidaten benaderd. Eén daarvan heeft zelfs binnen een uur al geantwoord, en je hebt gelijk een belafspraak gepland. Super einde van een leerzame dag!

Wat heb je nodig om te starten als Junior Talent Acquisition Specialist?

  • Minimaal HBO niveau, bij voorkeur door een mensgerichte of commerciële opleiding
  • Je bent gedreven om mensen te helpen én wordt gemotiveerd door doelen en deadlines
  • Je hebt een rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

  • Allebegeleiding & training om je te ontwikkelen als Junior Talent Acquisition Specialist én professional
  • Een hecht en gepassioneerd team waar je de ruimte krijgt om jezelf te zijn
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld senior, leidinggevende, sales of HR rollen
  • Een goed salaris, auto van de zaak, laptop en telefoon

What’s next?

Solliciteer direct en wij nemen z.s.m. contact met je op om je mee te nemen door het proces. Als je nog meer informatie wil, kan je altijd bellen of appen met Suzanne den Hertog (06 – 28 17 10 31). Of stuur een mailtje naar suzanne.den.hertog@modis.com.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 26-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...