Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Junior/Trainee Software Engineer Industriële Automatisering

Momenteel zijn we op zoek naar een Junior/Trainee Software Engineer Industriële Automatisering die zich wil blijven ontwikkelen. Je komt bij MA-IT MyAutomation locatie Almere te werken op de meest afwisselende projecten in de industriële automatisering.

Je start bij ons direct aan een eigen Academy traject van 2/3 maanden. Onder persoonlijke begeleiding laat je onze procesinstallatie, automatisch magazijn, legofabriek of robots tot leven komen. We leren jou hoe je een project ontwerpt middels ISA-88 en dit ontwerp vertaalt naar een Functioneel Ontwerp (FO). Vanuit het FO wordt de software geschreven en aan de machine getest. Onze Jobcoach ondersteunt je met het ontwikkelen van je soft skills, waardoor je technische skills tijdens een project nog beter tot z’n recht komen.

Dit is wat je gaat doen

We adviseren over software- en hardwareprojecten in de industriële automatisering. We voeren deze projecten ook uit. Bij MA-IT hebben we allerlei engineers; van getalenteerde junioren tot doorgewinterde consultants.

Je houdt je onder toezicht van de Lead Engineer bezig met het ontwikkelen van software voor uitdagende industriële projecten. Vanuit een aangeleverd FDS ontwikkel je de software voor de PLC en de visualisatie. Onze klantenkring is zeer divers waardoor er projecten uitgevoerd worden in diverse branches. Van machinebouw, maritiem tot Food & Feed. MA-IT is merk onafhankelijk. Daardoor doe je ervaring op met PLC/SCADA-systemen van diverse merken.

Door de combinatie van opleidingen en begeleiding krijgt je carrière een boost en zul je snel doorgroeien tot Medior Engineer! Hierbij heb je altijd het team van MA-IT op de achtergrond, waarmee je een hechte band creëert.

Werkzaamheden
 • Het vertalen van functionele beschrijvingen naar PLC-, SCADA- en/of HMI-applicaties
 • Het in bedrijfstellen van geautomatiseerde machines en besturingen in binnen- en buitenland
 • Het verzorgen van de projectdocumentatie (o.a. gebruikershandleidingen, planningen, rapportages etc.)
Functie-eisen

Wat neem je mee?

Je neemt de mentaliteit mee om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij MA-IT krijg je hiervoor ook zeker alle ruimte en middelen. Zie je veel overeenkomsten met de volgende ervaring? Ga dan met ons het gesprek aan!
 • Een afgeronde technische HBO opleiding zoals elektrotechniek, mechatronica, automatiseringstechniek of IT, of je hebt een HBO werk- en denkniveau verkregen door relevante werkervaring
 • Ervaring opgedaan op school/werk met PLC-systemen (zoals Siemens TIA Portal, Allen-Bradley, B&R of Beckhoff) wordt gezien als pre
 • Stilstand in je ontwikkeling is voor jou geen optie.
 • Je communiceert soepel met klanten en collega’s en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Functie-voorstel

Dit bieden we je

MA-IT Academy

MA-IT levert Kennis en Kunde voor de Industriële Automatisering en IT. Om kennis te kunnen leveren, dienen onze engineers op te hoogte te zijn van de laatste technieken en systemen. Daarom hebben we onze eigenIA Professionals Academy opgericht.

Je volgt op onze Academy korte systeemtrainingen of zelfs een complete opleiding tot Software Engineer. Naast de technische aspecten komen in onze academy ook soft skills aan bod door trainingen en begeleiding van onze Jobcoach. Elk opleidingstraject is bij ons maatwerk, waardoor jij de maximale groei kunt behalen.

Onze Academy is uitgerust met onder andere een ABB-robot, een geautomatiseerd magazijn, een volwaardige frisdrankfabriek en diverse kleinere trainingsopstellingen. We blijven investeren in onze Academy, waardoor er altijd nieuwe systemen en technieken voorhanden zijn om mee te trainen.

Arbeidsvoorwaarden
 • Natuurlijk een goed salaris en pensioenopbouw
 • Een vast contract
 • Een jaarlijkse winstuitkering
 • 25 vakantiedagen (mogelijkheid tot 12/13 extra ATV dagen)
 • Netto vergoedingen voor telefoon, internet en thuiswerken
 • Persoonlijk IT-budget van €250,- per jaar
 • Reiskostenvergoeding
 • Een bijna onbeperkt opleidingsbudget om te investeren in een leven lang leren
 • 5 flexdagen om met collega’s nieuwe technieken uit te proberen
 • Toegang tot ons LMS (Learning management system)
 • Prettige collega’s, afwisselende uitdagende projecten met diverse technologieën en nog veel meer!
Kijk Voor Meer Vacatures En Informatie Op Onze Site

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS