Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Voor de Gemeente Hardenberg is FlexIntens op zoek naar een Juridisch Adviseur Handhavingszaken voor 24 tot 28 uur per week.

Het gaat om HardenbergBij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie samen met ruim 550 collega’s aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.De gemeente Hardenberg is een bijzondere en mooie gemeente om in te werken en te wonen. Het uitgestrekte platteland gaat er hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons doorontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie. Link naar animatiefilm ‘Landstad Hardenberg’OpdrachtomschrijvingDe afgelopen jaren hebben wij bewoners gedoogtermijnen toegekend voor permanente bewoning van recreatieverblijven. Vanaf 1 januari 2023 gaan wij projectmatig over tot het beëindigen van deze situaties. Dit is een tijdelijke opdracht. Wij zoeken een juridisch adviseur die ervaring en expertise heeft om deze specifieke handhavingszaken zelfstandig op te pakken en binnen één jaar zoveel mogelijk af te ronden. Bijkomend onderdeel van de opdracht is het optreden als bemiddelaar tussen diverse partijen bij deze specifieke handhavingszaken. Je zorgt dat er oplossingen komen. Verder behandel je bezwaar- en beroepschriften voor de handhavingszaken permanente bewoning en recreatieverblijven. En je vertegenwoordigt de gemeente in procedures voor deze specifieke dossiers. Dit alles doe je zelfstandig en in tijdelijkheid. Wie ben jij?Jij ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Je bent een doorzetter en bijt je vast in complexe vraagstukken. Je bent betrouwbaar en gaat bovendien altijd discreet om met gevoelige informatie. Je beschikt over een groot inlevingsvermogen. Anderen typeren jou dan ook als een goede luisteraar. Verder vragen wij:
  • Minimaal een afgeronde juridische opleiding, HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als juridisch adviseur (bij voorkeur binnen het bestuursrecht)
  • Kennis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en de omgevingswet.
Eisen

Functie-eisen:
  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Juridisch Adviseur, bij voorkeur binnen het bestuursrecht;
  • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring van de WABO, APV en Omgevingswet.
Wensen
  • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Juridisch Adviseur binnen het bestuursrecht;
  • De kandidaat heeft minimaal 3jaar aantoonbare werkervaring als Juridisch Adviseur.
Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...