Loading ...

Job content

Wat ga je doen?

Als jurist bij Rijssenbeek Advocaten in Arnhem voer je voor het grootste gedeelte een eigen praktijk. Dit houdt in dat je zelfstandig adviseert aan en procedeert voor cliënten. Deze eigen praktijk betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de behandeling, doorloop en resultaten van eigen zaken.

Deze eigen verantwoordelijkheid maakt het werk als jurist bij Rijssenbeek Advocaten uitdagend, leerzaam en draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling.

Naast je eigen praktijk werk je ook regelmatig samen met advocaten aan meer complexere zaken.

Wie zijn wij?

Rijssenbeek Advocaten is gespecialiseerd in het civiel vastgoedrecht en bovendien marktleider op het niche gebied van het appartementsrecht. Als jurist heb je dan ook veel contact met onder andere vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaars, projectontwikkelaars, woningeigenaren en verhuurders. Door onze expertises werkt ons kantoor door het gehele land.

Wie ben jij?

Wij zoeken een jurist/juridisch medewerker met een afgeronde opleiding HBO-Rechten of universitaire studie Nederlands recht.
Ben jij zelfstandig, nauwkeurig, een teamspeler en heb je interesse in het vastgoedrecht? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat bieden wij?

We zijn een jong kantoor met een informele werkomgeving. De deuren staan altijd open en de lijntjes zijn kort. We bieden onze werknemers uitdagend werk, mogelijkheden om ambities waar te maken en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden we:

  • een marktconform salaris;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, cursusbudget, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen op basis van 40 uur en de mogelijkheid om thuis te werken;
  • contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vaste aanstelling;
  • iedere dag een uitgebreide lunch;
  • leuke borrels, kantooruitjes en reisjes.

Neem contact op met Marnix Nijenhof

vacature@rijssenbeek.nl
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...