Klantadviseur zorg bij CZ, Sittard

Work-on

View: 115

Update day: 01-11-2023

Location: Sittard-Geleen Limburg

Category: Sales

Industry: Marketing Services

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vacaturebeschrijving

Zorg jij graag net zo goed voor anderen als voor jezelf en is goed luisteren jouw superkracht? Dan past de rol als klantadviseur zorg jou vanaf deze winter als een warme jas. De wereld van zorgverzekeringen leidt bij vele Nederlanders tot allerlei vragen die stuk voor stuk een passend en helder antwoord verdienen. Dit is precies waar jij om de hoek komt kijken. ’Welke zorgverzekering sluit het beste aan bij mijn situatie’ en ’is er een oplossing om een lange wachtrij voor een essentiële behandeling te verkorten?’ Jij verdiept je met evenveel aandacht in iedere situatie en jouw zachte en fijne persoonlijkheid maken dat iedereen de vrijheid voelt om bij jou hun hart uit te storten.

Complimenten, klachten, praktische vragen en persoonlijke verhalen. Hier krijg je ze allemaal op je af. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en dat het met jouw empathisch vermogen wel goed zit. Grijpt een verhaal je erg aan? Dan is er altijd de mogelijkheid om hier mer je leidinggevende over te sparren. Zie jij jezelf hier het verschil maken? Lees dan snel verder.

Starten kan direct aan de hand van de juiste voorbereiding: je wft zorg behalen! Dit is een examen dat je moet behalen vóór de start. Samen zorgen we ervoor dat dit gaat lukken. Met 7 andere collega’s start je met een interne training en dan word je stap voor stap meegenomen in de werkzaamheden van een klantadviseur! Je kunt (als je je WFT snel behaald) in januari aan de slag. Er zijn ook nog startmomenten in maart!

Waar kom jij te werken?

Jouw nieuwe werkgever? Met recht een A-merk op het gebied van zorgverzekeringen. Met dat feitje in je achterhoofd zal de interne missie je niet verbazen: Zorg voor iedereen in Nederland toegankelijk, goed en betaalbaar maken en houden. De vrijheid om mee te denken over processen, alle ruimte en aanmoedigingen om je te ontwikkelen tot een verzekeringsgoeroe en grootschalige, spectaculaire bedrijfsuitjes met al je collega’s. Stuk voor stuk verklaren ze de populariteit van deze organisatie onder de talenten die jou voorgegaan zijn en hier via ons zijn gestart. Zou ik bijna je werkplek zelf vergeten. Die tref je aan binnen een fraai kantoor in Sittard. In het begin zal je vanuit huis opgeleid worden, maar ze gaan zo snel mogelijk weer 50/50 op kantoor werken! Hoe hard dit bedrijf ook groeit, de factor persoonlijk verliest men nooit uit het oog. Wat je hier zelf in no-time van gaat merken? Oprecht geïnteresseerde collega’s en een functie waarin jij je ei volledig kwijt kan. Op de korte en de lange termijn. Wedden?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Let’s Go

Natuurlijk kan ik hier wegzetten dat geen dag hetzelfde is, maar lees je dit niet al in elke vacature. Wat dacht je van een overzicht van een gebruikelijke werkdag. Daar heb je vast veel meer aan.
 • werkend op kantoor of vanuit huis. Jij weet de koffieautomaat te vinden voor het perfecte begin van de dag
 • een korte dagstart met je collega’s. Waar liggen vandaag de prioriteiten? Je bespreekt ze hier samen
 • vanaf dat moment is de telefoon je beste vriend. Zoveel mensen, zoveel vragen. Jij beantwoordt ze allemaal met zorg en plezier
 • volgt er een complexe vraag die om wat uitzoekwerk vraagt? Dan schakel je graag met de afdelingen sales of finance op zoek naar het antwoord
 • alle telefoontjes vragen ook om een zorgvuldige opvolging en administratieve afhandeling.
Staat de teller weer op 0? Dan sluit je met een voldaan gevoel af en ga je genieten van je avond. Well done!

Herken jij jezelf hierin?

Of ik jou binnenkort deze topbaan mag bezorgen? Die kans groeit aanzienlijk wanneer:
 • je hebt je een hbo diploma
 • dit niet je eerste functie in de klantenservice gaat zijn
 • je een scherp luisterend oor hebt en de vraag achter de vraag snel hoort
 • ervaring in de zorg is een pré
 • je beschikt over een plek om thuis te kunnen werken
 • je bent beschikbaar vanaf januari of vanaf maart
Wat krijg je ervoor terug?

Zorg jij goed voor de klant, zorgt CZ goed voor jou! Dit uit zich onder andere in het volgende:
 • een mooi salaris van €14,62,- bruto per uur
 • je kunt 32 uur in de week aan de slag gaan
 • doorgroeimogelijkheden op termijn
 • momenteel een thuiswerkvergoeding van €2,50 per gewerkte dag
 • ruim 2 dozijnen vol aan welverdiende vakantiedagen
 • personeelsvoordeel op je persoonlijke verzekeringen
 • een fijne club mensen die jij je collega’s mag noemen
 • de waarborging voor een gezonde balans tussen werk en privé
En? Net zo enthousiast als ik over deze klantadviseur zorgfunctie? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog via de onderstaande button! Of bel naar 06 25 54 76 74!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...