Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Ben jij per direct op zoek naar een leuke flexibele klantenservice baan voor 24-40 uren per week en hou je er van om mensen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ervaring is hiervoor niet nodig.

In deze functie nemen klanten van Samsung via Facebook Messenger, Whatsapp en Twitter contact met jou op met vragen over Samsung producten.

Door de juiste vragen te stellen achterhaal je de behoefte van de klant en geef jij als customer service medewerker passend schriftelijk advies.

Voordat je van start gaat krijg je overdag een betaalde training van 3,5 week aangeboden in Zoetermeer waarin je alles geleerd wordt over wat je kan verwachten en hoe je daar als klantenservice medewerker mee om moet gaan. Als je het helemaal onder de knie hebt kun je zelfstandig vanuit huis aan de slag gaan als klantenservicemedewerker. Er wordt dan gevraagd om ongeveer 1 keer per 2 weken op locatie te komen werken.

Arbeidsvoorwaarden

  • een salaris van € 11,94 per uur en vanaf 1-1-2024 minimaal € 13,27 per uur ongeacht je leeftijd;
  • direct een 7 maandencontract en na 1 jaar een vast contract dus zekerheid;
  • parttime of fulltime met flexibele werktijden op maandag tot en met zondag tussen 07:00 - 22:00 uur (op zondag een toeslag van 150% € 17,91 per uur);
  • de mogelijkheid om voor het grootste gedeelte vanuit huis te werken;
  • een baan die goed staat op je cv en waar je veel van gaat leren op het gebied van communicatie met doorgroeimogelijkheden.

Wil jij meer weten over deze vacature?

Solliciteer dan direct via onderstaande link en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Mocht je nog vragen hebben kan je mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of telefonisch contact opnemen via (06) 34 55 11 33.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 06-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS