Position: Associate

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Aanhoren, uitleggen en oplossen via bellen, mailen en chatten als klantenservice medewerker bij Alliander vanuit huis (16 tot 40 uur).

Wat ga je doen?

Een vraag hier, een probleem daar. Als parttime of fulltime klantenservice medewerker ben jij er vol energie voor de klanten van Alliander vanuit huis. Jij zorgt voor antwoorden en oplossingen. Over die ene stroomstoring die nu bijvoorbeeld gaande is in Zwolle. Of over die slimme meter die even niet zo slim doet. Energie-aansluitingen, -afsluitingen, meterstanden: het zijn allemaal onderwerpen die voorbijkomen. Deze vragen zullen voorbij komen via de telefoon. Je kan de kans krijgen om door te groeien naar webcare, lekker afwisselend dus!

Nog niet veel kaas gegeten van energievoorzieningen?

Geen probleem. Als je het maar belangrijk vindt dat de klanten gehoord en geholpen worden, en goed kunt uitleggen. Voordat je aan de slag gaat als parttime of fulltime klantenservice medewerker, volg je namelijk een training. De training volg je fulltime of aangepast naar aantal uur dat je gaat werken. De training vindt plaats op momenten van maandag t/m vrijdag van 08.30u tot 17.00u vanuit huis. De startdatum is op 26 september. Na de training word je begeleid door coaches, volgens je eigen contracturen.

Werkdagen en -tijden

Over de contracturen gesproken: je kunt 16 tot 40 uur per week aan de slag. Deze uren maak je van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 tot 17.00 uur. De avonden en weekenden ben je dus gegarandeerd vrij. Mocht je willen doorgroeien naar webcare dan dien je wel 2 avonden beschikbaar te zijn.

In deze functie kom je terecht in een hecht en gezellig team. Iedereen ondersteunt elkaar en is zich volop aan het ontwikkelen, er liggen ook mooie ontwikkelkansen voor jou!

Wat wij bieden
  • 16 tot 40 uur per week werken vanuit huis;
  • Een training die je uitbetaald krijgt;
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden, naar bijvoorbeeld webcare;
  • Bruto uurloon van 11,00 euro;
  • Reiskosten vergoeding vanaf 10 km.
Wat Wij Vragen
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je spreekt foutloos Nederlands;
  • VOG;
  • Jij vindt het belangrijk dat klanten zo goed mogelijk gehoord en geholpen worden.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ’Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 24-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...