Klantmanager Werk

Samenvijf

View: 101

Update day: 25-05-2023

Location: Mijdrecht Utrecht

Category: Health / Medical Care Doctors / Nurse Maintenance

Industry:

Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Startdatum
28 februari 2023
Locatie
Mijdrecht
Uren
32 - 36 uur
Opleiding
HBO

true


Dit ga je doen als Klantmanager Werk

We zoeken voor de gemeente De Ronde Venen een Klantmanager Werk.

Als Klantmanager Werk ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom de begeleiding van inwoners naar de arbeidsmarkt. Je begeleidt inwoners met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en kijkt welke mogelijkheden er voor participatie zijn (werk/vrijwilligerswerk). Je stelt een plan van aanpak op en zet passende re-integratie instrumenten in. Je voert de regie over het traject en werkt daarbij nauw samen met accountmanagers en trainers.

Je geeft voorlichting over wet- en regelgeving en verwijst door naar hulpverlenende instanties. Je regelt zelfstandig de planning en afwerking van gesprekken, (her)onderzoeken, aanvragen en bewaakt de termijnen. Je werkt samen met andere professionals zoals maatschappelijk werk, Wmo, leerplicht en jeugd. Je stelt rapportages en beschikkingen op. Je verwerkt je afspraken en gespreksverslagen in het cliëntvolgsysteem Civision Wiz.

Samenvijf: tijd voor iets nieuws
Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken: we bieden je uitdagend werk bij onze opdrachtgevers en geven je daarnaast iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreek jij je routine en heb je een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Samen zorgen we ervoor dat de maatschappij nog mooier wordt. We vertellen je er graag meer over.

Jouw profiel
  • Je beschikt minimaal over 2 jaar aantoonbare werkervaring als klantmanager werk/re-integratieconsulent met kandidaten met een zeer lange afstand tot de arbeidsmarkt (zorgklanten/anders gemotiveerden/klanten met psychische problemen);
  • Je beschikt minimaal over 3 jaar aantoonbare werkervaring als klantmanager werk/re-integratieconsulent met statushouders in de afgelopen 5 jaar;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op hbo niveau in de richting van Jobcoach of soortgelijk.
Dit bieden we je
  • We geven je iedere week tijd om iets goeds te doen bij een maatschappelijke organisatie in jouw regio, uiteraard met behoud van salaris en vrije tijd (lees meer)
  • Zekerheid over je contractduur en uren. We maken duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers over jouw functie
  • Kans om je als professional verder te ontwikkelen bij opdrachtgever en zicht op een vast dienstverband bij Samenvijf
  • Salaris volgens cao van de opdrachtgever, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en uiteraard 25 vakantiedagen
  • Onderdeel van Samenvijf: energieke en betrokken collega’s die je verder helpen, je staat er op je opdracht nooit alleen voor
Meer informatie

Heb je interesse? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief voor 23-02-2023.

Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct met een recruiter spreken? Bel, Whatsapp of mail met Mirjam (06-23696810 of mirjam@samenvijf.nl).

Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...